Diskusia k článku Fun Rádio pokračuje so Sajfovými pirátskymi vysielaniami
chlapci akože celkom sa bavím :) dve rôzne IP adresy pod tým istým nickom, nechcete ešte pokračovať :)
A este som chcel napisat, ze ja tiez nikoho nezaujimam, lebo som totalny magor :D hahaha :D
Taketo bezvyznamne akcie z Fun radia nikoho nezaujimaju ... prajem "vela stastia" fun hahaha
Celé je to len hra. Ak by si Funrádio stálo za svojím názorom Sajfu by do vysielania už nepustili. Najprv sa tvárime ako Sajfa uškodil playlistu, keď hral na želanie a teraz zas povedia, že je to super vec. Je to na oko jasné, že im išlo len o to aby o Sajfovom "uškodení" vedelo, čo najviac ľudí a to sa im aj podarilo
Expres momentálne nemá konkurenciu - pretože stádo oviec schopných počúvať dokola tie isté frázy a otrepané grcničky sa bohužiaľ globálnym klesaním IQ civilizácie neustále zväčšuje. A to sa týka všetkých celoplošných komerčných rádií. V dnešnom svete už nie je dôležitá kvalita ale kvantita. A o obavách ponúknuť aj niečo hodnotnejšie alebo umeleckejšie ako 1000x omleté sračky už ani nehovorím...
Pre Fun rádio im veľa miesta v rybníku neostalo.
Keby sa dal ten Expres "počúvať dopredu", to by ho už naživo počúval len málokto :))
Funko čo skúsi, to mu akosi nevychádza. V ďalších pokusoch, ktoré sa aj tak časom ukážu ako ďalšie omyly, sa uchyľujú k ťahom, ktoré majú s profesionalitou len málo spoločné. Je mi to aj ľúto, lebo my čo počúvame iné rádiá tak vieme, že to naše obľúbené rádio posúva dopredu dobrá konkurencia. Žiaľ moje obľúbené rádio, ktorým je Expres, momentálne nemá konkurenciu, ktorá by ho počúvala dopredu. Našťastie však Expres sa dopredu posúva aj bez konkurencie :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň