Diskusia k článku Viva Metropol: Reklamná kampaň je v plnom prúde
Skoda ze sa viac nesnazia aj o zlepsenie pokrytia signálom. 101,1 urcite nedokaze pokryt celu lavobreznu cast BA.
viva mi poslednu dobu dost hudobne vyhovuje a mam pocit ze vykryvaju znacnu medzeru na trhu. ich hudobna struktura mi trosku pripomina "wir spielen, wass wir wollen" od 88.6, co bol v istych rokoch tiez vybornou variantou do eteru. :-)
Naco by tam malo byt v slogane radio,ked su tam napisane frekvencie.To nepochopi snad len blbec.
To mas pravdu. Len stale bojujem s tym, ci je tam sponanna znalost znacky Viva Metropol medzi ludmi - ci pochopia, ake "posolstvo" nesu billboardy. Mozno by som vopchal slovo radio niekde do sloganu... no mozno uz len velmi rozmyslam :) Su tam spomenute hity, tak hadam... :P
Asi je to tým, že Viva Metropol nemá v logu slovo rádio. Napríklad ani Europa 2 toto slovo nemá. A kvôli billboardom tam to slovo dávať tiež nebudú. Len tak mimochodom, nechcelo by to aj nejaký nový zvukový obal?
Tesim sa aktivite Radia Viva Metropol ... aj ked by som vytkol jednu vec - chyba mi tam oznacenie, ze ide o radio. Ja viem, vsetci tu diskutujuci vedia, ze Viva je radio. Ale na tych billboardoch by sa hodilo mat napisane "radio". Inak super - pekne zive farby, moze byt :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň