Diskusia k článku Štefuca na Vlne skončil. Barboru Rakovskú v rannej show doplní Martin Chynoranský
veľmi nám chýba a tiež by sme radi vedeli, prečo ho vymenili a prepustili. Je to jeden super moderátor, ktorý nenásilne, inteligentne, vtipne a živo začínal naše rána a končil štvrtkove večery.
Preco uz nieje Alex v rannom vysielani?....bolo nutne stiahnut vsetky jeho relacie?? Mohol by na to niekto odpovedat?
Jeho hlas rano chyba....
Kde je Alex??? Ten tam veľmi chýba.
Bez neho to nie je ono. Verím,že sa vráti naspäť.
Niekomu asi nehral do karát... Všetko sa vráti, tak ak J.blé zlikvidovali regionálny, tak aj to čudo Vivu, karma ich dobehne...
Počúvali sme Vlnu len vďaka Alexovi. Nepáči sa nám, že všetko o ňom z web stránky rádia zmizlo. Chcela som si z archívu vypočuť Pánsky klub, diely, ktoré som ešte nestihla. Toto sa nerobí. Ako keby v rádiu Vlna nikdy nemoderoval. To je neúcta k moderátorovi, vďaka ktorému rádio získalo toľko poslucháčov. Je to aj neúcta k poslucháčom. Ale karma je .... Takže prelaďujeme na iné rádio a nie sme jediní.
Zmena ranného vysielania je neprepočuteľná. Odišli 2 skvelí aktéri rannej šou. Aktuálna zostava je pre mňa akceptovateľným náhradným riešením na preklenutie dovoleniek. Odišiel vtip, pohoda, nadhľad, ...... Ak je to výsledok prieskumu, tak sme ako rodina určite menšinový poslucháči. Je to veľká škoda. Alexovi, aj Palkovi držíme palce.
Tým myslíš Petru Bernasovskú?
určite nie do Rádia Slovensko. Tam majú dosť dobrých mladých moderátorov, ktorým treba dať priestor.
...čo dnes robia Vladimír /1940/ a Igor /1955/ Štefucovci, teda otec a strýko Alexandra Štefucu? Určite ich nemusím predstavovať.
ak by mali vo Vlne kúsok zdravého rozumu tak mala odísť ta Rakovská to je jedna katastrofa úplne neschopná moderátorka ktorá sa všade dostáva len cez ..... to jej moderovanie sa nedá počúvať je to otrasné
Alex by mohol ísť do Best FM alebo Rádia Slovensko
Kedysi sme na občianskej výchove písali úvahu "pocity ohryzku" Vtedy som zadaniu nechápal, ale kapitalizmus nás veľmi rýchlo naučil ako sa taký ohryzok cíti. Držím Alexovi palce a teším sa na neho v normálnom rádiu, nie v tomto EXTRÉMISTICKOM.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň