Diskusia k článku Rádio Jazz dostalo od licenčnej rady zelenú a zároveň spustilo nový vysielač
Rádio. Ktoré hra bez komentárov len jazz. blues a swing to je ono, počúvam vás skoro cely deň, držím palce, ostante takýto, množstvo ľudí to vidí ako ja, vzácne je to, že žiadne prohluple reči ký nemusíme počúvať
Keby vysielalo rádio akúkoľvek hudbu, kým to je hudba bez jediného slova, pre mňa to rádio patriace do éteru nikdy nebude. Ako som už dávno písal, som zvedavý že o čom raz bude to ich vysielanie, o čom budú vstupy. Niektorí si však pamätáme o čom boli vstupy Jemných Melódií keď začínali a vlastnil ich ten istý človek. Aby sa nestalo že moderované vysielanie bude len o tom, že počúvame Rádio Jazz, k tomu nejaký slogan a prípade názov skladby a hotovo.
.... a chýbalo na Slovensku .... držím palce, nech vydrží dlho ....)
lebo nemas kamaratov v licencnej rade..popr. nemas kamaratov, ktori maju kamaratov a spoluziakov v licencnej rade...popr. nema skamaratov, ktopri poznaju niekoho, kto ma fax na niekoho v licencnej rade..pop
Z tohoto mi je fakt zle. Takže v princípe je možné prísť pred radu, odprezentovať super projekt s parametrami takmer verejnoprávneho rozhlasu, po dajme tomu jednom dni zmeniť program a názov a !!!dodatočne!!! požiadať o zmenu v licencii na Samohrajka FM. Vyšlo to zatiaľ (pokiaľ viem) všetkým, tak prečo by nevyšlo mne?
Ono to rádio Aktual bolo vlastne inforadio, odskúšané na horšej sieti. Ale vietor fúka z jednoho košiara. Viem to Ja aj Ty to vieš.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň