Diskusia k článku Licenčná rada odňala dve frekvencie, ďalšími sa zaoberá
Ak už nie je záujem o voľné frekvencie (resp. rozvysielanie pridelených) v mestách ako Martin (cca 100 tis. aglomerácia), Žilina (150 tis.) či B. Bystrica (100 tis.), tak asi tu predsa len niečo nefunguje, ako by malo. Rádiá nám ubúdajú, kvalita existujúcich stagnuje..., asi by bolo vhodné tomu pomôcť - napr. zákazom odpojovákov, ako tu spomenuli chalani. Tých pár živoriacich lokálok a regionálok je naozaj na plač. Preto je smutné, že vôbec dochádza k vypínaniu aj toho mála, čo vysiela (by malo vysielať).
Ak tomu nerozumiete, tak to neriešte. Je to diskusia o rádiách, mám k tejto téme čo povedať, vysielanie je objektom môjho záujmu aj koníček, ja to riešiť budem. A nie som rozhorčeny, ale konštatujem. Pekný deň.
Nerozumiem Vášmu rozhorčeniu prečo tak chcete aby dostal frekvencie niekto iný, rádio upadá, o frekvencie nie je záujem, a štatistika počúvanosti klesá každému rádiu. Zobuďte sa už.
Ja som podával podnet na frekfenciu One Rock 97,4 MHz v júni minulého roka, RVR odobrala frekfenciu až po 3/4 roku. Na frekfenciu 94,7 MHz som už ani nemal chuť nič podávať keď vidím akým tempom rada pracuje, už rieši aj ju čiže o 6-9 mesiacov by sa mohli frekfencie uvolniť
Priateľu, tuto treba vyplniť jeden stručný formulár a veci sa pohnú ďalej: http://rvr.sk/podanie-staznosti
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň