Diskusia k článku Rozhlasové vysielače v Žiline a Banskej Bystrici prejdú generálnou obnovou anténnych systémov
Podarilo sa mi to stiahnuť až dnes v práci (zamestnávateľ bude mať radosť:) paradoxne na najzastaralejšom internetovom prehliadači (IE). Ani na Edge-i mi to nešlo (ten istý problém, ako som popisoval nižšie).
Ale ďakujem za ochotu!
https://uloz.to/tamhle/cRVB3UeBgt8l# !ZGN2ZwR2ZzRjBJMwMTAxLGqwZ2H5BTj4qTqnq1AwoGEHGQMwMN==
Nehrozí, hodí ma to opäť iba na ten predchádzajúci odkaz, z ktorého stiahnutie nefunguje (skúšané už na treťom zariadení).
Absolútne nie, keď kliknem na súbor, jedine mi to refreshne stránku, nič viac. Ako na mobile, tak na desktope.
čauko. Mám to už v mobile, ale presuniem si to do PC a pošlem odtiaľto.
Dám sem potom odkaz. Nie je to nič neverejné... Zopár krátkych videí, nakoľko vyrábali dokrútku k nejakej reportáži (nemám info, o čo ide), a zopár fotografií...
Prípadne pošli na mail, poteším sa. Kamarát s Towercomu? Pošli vďaku aj za mňa
zrejme bude mať zábery kamoš z Towercomu, tak to skúsim vypýtať a po schválení môžem poskytnúť sem.
Dám vedieť. Nič sa nedeje... :-)
Nie, vzhľadom k nečakaným udalostiam som nemal absolútne čas si nájsť aspoň pol dňa na takéto "autotourismo", čo ma vcelku mrzí, ale však cestu si tam nájdem aj keď už je po funuse. Ospravedlňujem sa
Dnes som si pri jazde autobusom v Martine všimol, že aj priamo na dohľad Krížavy signál Funrádia krásne osciloval pri jazde medzi budovami. U nás hore na Kysuciach to momentálne hrá horšie ako Jemné.
Vyzerá to, že niektoré rádiá dali na riadne provizórny systém.
No neviem, ale aktuálne nejde komplet Krížava, vrátane Fun a Jemných. DAB+ ide.
Veru vlastnícke pomery tam nepoznám.
Ja som bol hore pred rokmi (asi 2) na klasickom Golfe IV Variant, bez nejakej úpravy podvozku, nuž so spoluprácou spolujazdca (tiež offroadového vodiča) sme to dali bez nejakej ujmy. Konkrétne na tej ceste na Veľkú lúku som to nechcene zavesil za nápravu a museli sme tam o ... asi 23 hodine operovať zo zdvihákmi (ako dobre mať dva a vercajg v aute :D ) aby sme to podvihli a podložili zeminu pod kolesá :D. Tá rekonštruovaná chatka ešte nebola rekonštruovaná. ... sa mi zdá
od istej doby to tam všetko ovláda jedna osoba, vrátane (ak si si všimol) tej z ničoho nič rekonštruovanej chatky tesne pod vysielacím strediskom...
ja som bol hore s gazikom v lete 2020, a celkom som bol prekvapený vyjazdenosťou nespevnenej cesty v smere na Veľkú Lúku...
viac info o spoplatnení (možno platí len v zimnom období)
https://www.turieconline.sk/spravy/clanok/4477-spo…
alebo
Krížava, tam pôjdem, opäť nápravy potrápiť. Poplatok? no, to ma veru zaujíma
dikes. ja vôbec nemám cestu teraz... :-) a potom môžeš ajpovedať, ako to je s cestou na Martinky, keďže po novom sa má údajne vyberať poplatok v dolnej búdke (ak pôjdeš aj tam, lebo nepíšeš na ktorú kótu)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň