Diskusia k článku Najbohatšie, najtradičnejšie, najuletenejšie a najrockovejšie Vianoce budú v rádiách skupiny Bauer Media!
A aký je kút republiky a aké obľúbené rádiá ? ? ?
So záujmom som si prečítal najmä informácie o silvestrovskom programe, keďže silvestrovský večer pravdepodobne strávim v aute v takom kúte republiky, kde svoje obľúbené rádiá nechytím.
Zatiaľ mi z celej ponuky (aj mimo Bauer Media) vychádza najlepšie Expres s Nikodýmom. Uvažujem aj nad Vlnou, ktorá zrejme nasadí svoju tradičnú oldies párty. Asi skúsim oboje a uvidím. Väčšie šance však dávam Expresu.
E2 urobila dobrý ťah so Swedish House Mafiou.
Melody by som si na silvestra čisto teoreticky vedel predstaviť počúvať takisto, ale asi nie v aute a asi nie s Navrkalom. Pamätám si ho ešte zo začiatkov pôvodných Jemných melódií (cca. 2006 - 2008), kde sa občas mihol vo večernom vysielaní a nikdy mi príliš nesedel. Spomedzi trojice vtedajších mužských hlasov rádia (Martin Chynoranský, Milan Švikruha, Karol) bol pre mňa najmenej výrazný, najmenej dynamický a aj najmenej príjemný.
Ak chceš, daj si takýto darček sám sebe a počúvaj si to Tvoje Funko a možno aj Vlnu. My väčšina chceme počúvať v éteri kvalitu a preto si vyberáme z rozmanitej ponuky rádií silnej skupiny Bauer Media
Najkrajší darček na Vianoce by bol ten ak by všetky tieto rádia skončili na dobro, odpad.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň