Diskusia k článku Cesta na vysielač
Vtedy nebola tabula, zakaz a ani hliadky :-) Takze vyhlady boli... A stali by zato, aj keby to bolo treba vysliapnut ;-)
tiez ma sokovalo ze nieco take mozu napisat ved hned na otocke za sumiacom je zakaz vjazdu
aha, tak to ma nenapadlo... cestu na Kralovu holu totiz pisali chalani, co su na vozickoch. Oni zrejme dostali povolenie ist hore, kedze inak by sa tam asi nedostali
Keďže bývam v Brezne, zaujal ma popis cesty na vysielač Kráľova Hoľa. Pripustil som, že popis cesty z Brezna na Šumiac môže byť jednostranný, ak nebude uvedený aj popis Od Popradu na Šumiac. Ale prečo je nie uvedené, že vzhľadom na NAPANT čoskoro prídete k závore a z uvedeného 40 minútového trmácania - autom samozrejme, pešo alebo na bicykli to za 40 minút sotva zvládnete - sa vykľuje buď sklamanie z cesty späť, alebo budete nádherné výhľady pozorovať len za cenu porušenia pravidiel. Alebo možno ani tak pretože Vás otočí hliadka. Ako teda vyriešite rébus - Cesta na vysielač Kráľova hoľa - záleží už len na Vás a na autoroch takýchto "cestopisov". O čo serióznejšou súčasťou takýchto tipov by bola informácia či, a ako sa dá vybaviť povolenie na jazdu na vysielač a ďalšie podrobnosti.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň