Diskusia k článku Barbora Chlebcová z Dievčaťa za milión mieri do Expresu
vy dementi, vôbec ju nepoznáte a tvárite sa ako keby ste boli najvôčší odborníci, keď tu vypisujete tie kravinym jže je namyslená!
niečo vám poviem: Poznám ju a môžem o nej povedať že je zlatá a vy by ste sa mohli do nej prestať navážať!
Barborka bude urcite moderovat nejaku nocnu relaciu napriklad od polnoci do siestej rana. To je tusim akurat mixovana music a k tomu este dopravny servis :o)
Nie všetko robia okrem hudby tú vyberá hudobný dramaturg,moderatori môžu vyberať hudbu na želanie posluchačov iba v piatok a sobotu večer v Expres-party inokedy nie.
Mixujú znamená, že sám moderátor púšťa jingle, predely, reklamu, selfpromo aj hudbu, ktorú si aj sám vyberá? To by už nebol moderátor, ale techoderátor :-))))
mixuje ten kto vysiela
resp. cez infoexpres technik
technik vysiela aj cez specialne relacie -> ked su tam daky radic a taky, ktory si urcite ne
a viete čo by mala robiť, čo bude moderovať, pokiaľ viem, tam si moderátori a mixujú?? nie???
No, pokial neovplyva dostatocnou zasobou slizkyx a vtieravyx reciciek a ma aspon ako-take vlastne nazory a myslenie, tak sa tam asi dlho neohreje :)))))
Lenže ona tam možno fakt nastupi,lebo som sa to dozvedel ešte skôr ako to bolo tu oznamene a zatial to vyzera tak,že už onedlho sa tam nasačkuje.
tato debata je zbytocna, ja mam info, ze expres mal zaujem, ale po "konkurze" ho stratil, len to barbora zbytocne nafukuje
pokial bude mat milonova slecna potrebnu davku "narcisizmu" nebude mat problema zapadnut do kolektivu...
Ak by len predsa išla do rádia Expres, tak to má celkom dobré. Expres patrí v súčasnosti medzi špičky rozhlasového éteru na rozdiel od rádia twist, ktoré má dlhodobo veľmi nízku počúvanosť. Len som prekvapený, že sa pre ňu našlo v exprese miesto. ,, lebo momentálne nemáme žiadne voľné pracovné pozície..."
ja mam info, ze barbora v exprese pohorela, neviem, co je to za haluz
Barbora má vynikajúci a príjemný hlas - bude jej škoda v exprese :-))))) Mohla ísť do toho Twistu.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň