Diskusia k téme Výzva: Zachráňme Dúhu!
stale sa tu pise len o SP a p. Kovacikovej. Ale vsetci akosi zabudate na tretiu stranu a to skutocneho majitela, ktorym je (mozno len na oko) p.Fazekas. Aby sa este nezabavil on...
P.S.: Mam z Vas vsetkych dojem, akoby ste zili v minulom storoci, ked nostalgicky spominate na zaciatky! Ale doba sa uz davno zmenila! Eter si ziada ine radia, a nie nezaraditelnym hybridom co je priklad Duhy za posledne roky! Dedinsky rozhlas je pre pocuvatelnejsi a hlavne zaujimavejsi co sa tyka regionalnych informacii
Čakal som na tento okamih od roku 1997. Dočkal som sa! Nech žije čistý éter.
to mislite vazne s tou duhou
Bohužiaľ, už nie je šanca!
Pani Kovacikova mozno "zachranila" nejaky ten hmotny majetok, ale radio urcite nie.
Tema sa rusi nakolko pani Kovacikova uz Duhu zachranila a tema je presunuta do temy Duha-ako bude?
Ani ty v svojom príspevku nepodporuješ vysielanie rádia Dúha....ako my všetci ostatní čo sem píšeme...asi toľko...
že vas to bavi,...to v okoli Trencina neni ine radio?
Ale nemám z teba pocit že zachraňuješ, alebo podporuješ rádio Dúha, nevyjadril si sa...tiež si tu len do počtu, tak neviem čo si tým chcel vlastne povedať....
vsak prave preto by sem mali pisat ludia,co toto radio chcu zachranit a nie co ho chcu potopit,bo tato tema je predsa jasna Vyzva:zahrante Duhu. a nie tu pisat ze nepoznam,tak nepodporim,alebo podobne suvislosti.
...asi sem píšu príspevky tí, čo nie sú poslucháčmi rádia Dúha. Ja tiež som nikdy toto rádio nepočúvala, tak nechápem prečo by som mala zachraňovať niečo čo nepoznám, netuším o čo vlastne ide...
Ak sa mám zastať nejakého rádia, tak asi ho musím trochu poznať, mať ho odsledované,,,,napočúvané...
Aj tak si myslím - ak má zaniknúť rádio z nejakých príčin,tak nepomôže ani žiaden názor či podpora poslucháčov...
milý daňovák, vzhľadom na blížiace sa daňové obdobie som dozrela a vidím...nevídané a neslíchané ;)))))
no ako tak citam prispevky, klasicky postoj slovakov, niekto tu vola o pomoc zachrany radia, a tie prispevky co su tu....ako reakcia...no hruza, postoj, mna sa to netyka - dajte mi pokoj, ved jasne, ze potom to u nas vyzera tak ako vyzera, v inych krajinach by sa bili, ved preto im aj dobre veci ostavaju...medziinym aj dobre radia... hm, skoda...
Konečne pravdivý názor..pre Dúhu bolo podstatné ukončiť "účtovný rok"..ak mi rozumiete..oni vyhrali 1.1.2008. teraz už majú všetko na háku..
protest? pred radio? LOL akoze pardon ale myslim ze ludom z duhy je totalne jedno ci ty zorganizujes nejaky protest alebo nie. Duha posluzila "svojraznym" sposobom a je na case aby sa tento pre nich vyhodny biznis stiahol do uzadia.
Už je to jedno, keď ho vypnú, svet sa nezrúti
Veru ma, z pohladu RVR uz takmer rok licenciu nemaju, stale vysielaju len vdaka tomu, ze rozhodnutie o odnati licencie vlacia po nasich pomalych sudoch. A mozu si za to len a len sami. Takze podobne vyzvy su viacmenej bezpredmetne.
nema Duha teraz nejaky problem s licenciou?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň