Diskusia k téme Aký je tvoj obľúbený program v rádiu?
Mne sa ten seriál páči, je to o živote. Chodia, ale žiaľ cez prázdniny nechodili, ale od budúceho týždňa začínajú znova.
Kralikovci uz nexodia? preco? to bola jaka haluz
Moje naj programy, bolo ich dosť veľa. Napriklad Lovein fun, Zvončeky slovenská hitparáda na Kikse, na bývalom Rock FM Slovak Gold, Slovenský poltucet hitparáda na Topku, Rocková hitparáda na Rebecce, Rockparáda na Flashku, množstvo relácií na rádiu Slovensko ako seriál Králikovci, Linka nádeje, Kontakty, Fórum, rozhlasové hry, relácie na rôzne témy, relácie pre mladých, na Okey oldieshitparáda Okeygold, no už aj tá končí, hrozné niečo, skoro všetko zrušili sa tu už nič nedá počúvať.
blbo som dal ten prikaz, tam chybas lomitko :D
offline, rano, kokoriko, karol and adela freak show :), autofun, psychofun, stary telefun (biba, bebe, majlo), to najlepsie z hudby, eSKa (mirec), tancujtancuj (hviezda fm), fun mastermix, leskovci,, a este urcite ine ale som unaveny momentalne a nic ma nenapada :)))) amen :P
freetime, po 4-tom septembri asi ranna show funradia a v piatok vecer Offline_FM
Nebudem konkretizovať jednotlivé programy, počúvam ich takmer všetky na RÁDIU_FM. Je to jediné rádio, ktoré ponúka nové hudobné trendy a patrí medzi najmodernejšie rádiá po všetkých stránkach ( grafika, moderátori, hudba). Veľmi ma teší, že FM má čoraz-viac poslucháčov. Veď kto by počúval 24 hodín tie sračky na FUN a EXPRESE.
WEGET G3 -najlepsi program zo vsetkych slovenskych radii, kazdu sobotu od 9 do 15 hod s Vratom a Hel :) www.radiog3.sk
Oblubeny?...
Najlepsi program v celom slovenskom eteri vysiela Radio_FM a pre tych ktori nevedia o co ide mam nasledovne male info, vola sa to ze: 4 ELEMENTS.
A este 90´s_FM - davaju najlepsie tracky daneho obdobia.
Mili moji zlati! Viem, pocuvam teraz Robbieho na E-cku, ale verna som relacii Weget G3! Zdravim vsetkych Zahorakov, Trnava ...teda ja Vam zavidi! Vrato...mam ta rada!
moje najoblubenejsie programy v radiu su hitparady a pesnicky na zelanie a na radiu MAX to je SOBBY 20 a Zberna surovin
Mila moja zlata Janka! som rada, ze nielen ja, ale i niekto dalsi sa ozval a moze pochvalitWeget na G3 s Vratom! Dakujem za vsetkych fans tejto odlahcenej sobotnajsej relacie! Skoda, ze nieje kazde rano, kazdy den!
www.radiog3.sk, kazdu sobotu od 9 do 15 hod VEGET G3 je momentalne najlepsi zabavny program na slovenskych radiach, skoda ze ho mozeme pocuvat len cez internet.
ludia, suhlasim..Bumerang na exprese je super!!!
a okrem toho este stary Telefun a stare To najlepsie z hudby
Najlepsia bola Expres party v sobotu vecer s Dodom, Tomasom alebo Barbarou...teraz je to Bumerang, nema chyby ;-)
nudne hlasy ala Viva?dakujem, neprosim....to už radsej radio MAX
POCUVAJ SVET POCUVAJ VIVU Sobota 10.00 na 105.1
to je vsetko hovno....bumerang na Exprese nema chybu!!!!kam sa hrabe fun!super rulez bomba spicka!Juro a Juro su cool a ready!
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň