Diskusia k téme Dúha - ako bude?
Len pre info, kedze Duha zrejme pride o licenciu tak bude opat zaradena frekvencia 89,1 do vyberoveho konania a moze tu frekvenciu dostat niekto kto sa o nu prihlasi, cize nemusi ju RVR dat p.Kovacikovej, ale modlim sa a dufam, ze p.Kovacikova to skusi a na povazi to opat ozije ako tomu bolo pred par rokmi. Drzim jej palce! Ja som bol chvilu sucastou duhovackeho timu za p.Kovacika a bolo to super vysielanie!
Kde ste zobrali, že v tn je už len Go De-jay? Naladte si 91,8 a budete počuť ako sa robí radio
Dúha by bola super , keby v nej podla mňa vysielali:
- SDJ (Beta) , Gabča Poliaková (agentka Hellmans), Roman Nadániy (neviem či to píšem správne - neviem kde je), Martina Kacinová (myslím , že tá tam aj vysiela), Erika Zámenčíková (Tn TV) a Vlado Koštial (ten tam asi aj znova vysiela, myslím - lebo vo vysielaní povie vždy len Vlado bez priezviska). Toto by podla mňa bola super moderátorska zostava.
Je pravda že Haloooo bolo coool. Pesničky na želanie úplne z vysielania vymyzli a aj relácie. Dôvod? - načo platitť moderátorov , veď stačí len hrať, na to - čo vedenie potrebovalo to stačilo. Celé moderovanie v Dúhe je inak až na velmi málo výnimiek strašne umelé , pripravené - bez života. Veď napr. taký Maršala už asi 6-7 rok vysiela jedno a to isté každú sobotu. To nemôže baviť ani jeho a ani poslucháčov počúvať. To nehovorím , že Peťo je zlý moderátor , len upozorňujem na skutočnosť. Do toho jubilnati a katastrofa je na svete. Muzika kedysi bola tiež živšia aktuálnejšia a dnes - chaos. Kedysi taktiež super bezp. zona a paitkové noci v začiatkoch, keď sa hralo na želanie aj do 2hej ráno. Super....asi minulosť :(
Kebyze sa vratia tie relacie,ktorymi zacinali ako Danceexpres,Snemovna lordov alebo aj tanecny vikend a ani by mi nevadilo,kebyze to moderuju moderatori -amateri,praveze to sa mi paci viac ako ked tam pocujem ostrielanych moderatorov.Ale ani Bezpecna zona nebyvala zla na zaciatku ,mne sa pacil vzdy ten minimix pesniciek a potom hadanie,aky tam boli interpreti,alebo pamatate si na povestne HALOOOOO.....a vzdy pred polnocou koncert na zelanie......joj to boli casy....
ok , mohlo by to byť dobre. A čo sa týka podlizovačov nemáš pravdu, pretože 90% "osadenstva" s SP vlastne ani nekomunikuje a vysielali nie preto, že to ona chcela ale preto , že tu práci maju radi.
Nemyslím si, že bohužiaľ, ale chvalabohu. P. Kováčikova urobila dobru vec a verím v to, že stou technikov čo má urobí nove lepšie radio – však čo si budeme klamať Dúha aj tak príde o licenciu keď sa rozhýbu sudy.
A taktiež verím v to, že ak sa opäť rozvučí frekvencia 89,1 MHz.... nebudem tam, už počuť hlasí tých čo vysielali doteraz.. bola by to hanba! ... nove rádio – nový ľudia tých podlizovačov bolo už dosť čo tam boli doteraz.
Tuto temu uz mozem zrusit,ale aj protest mozem zrusit ,ktory som chcel organizovat,pretoze p.Kovacikova zachranila Duhu a dufam,ze onedlho bude radio vysielat pod jej taktovkou a bude take namakane ako ked zacinalo!DAKUJEM!!!!
Bohužial všetko čo bolo povedané v úvode tejto témy je pravda. p.Kováčiková si zobrala vraj to čo jej patrí a vraj to bude súčasťou dedičského konania. Ani zamestanci nevedia , čo s nimy bude. No, zamestnanci :) , skoro všetci tam robia na dohodu alebo živnosť, takže žiadne odstupné nehrozí.
ako to bol len pohlad na vec ako pises...ale tiez mi tam nieco nesedi....a isto tam je ine ako to co pise werox... mam pocit ako keby opat Polackova zauradovala...ale bolo by vhodne aby sa vyjadril aj niekto z Duhy.....o com pochybujem trosku na tomto fore.
Zaujimavy pohlad na vec. Mozno mas pravdu, ale povazujem to za dost nepravdepodobne. Ak to naozaj urobila p. Kovacikova, tak to bolo dost unahlene. Totizto odstavila zprvadzky fungujuce radio. Moze sa tymto rozlucit so zamestnancami, ktorym bude navyse dlhovat kopec penazi (vsak tu je cosi ako 2-mesacna vypovedna lehota) a asi aj s licenciou. Ako dedic - majitel radia mala naopak pravo vypovedat p. Polackovu a radio mohlo ist dalej. Preto sa obavam, ze toto skor spravila p. Polackova. Uvidime, ake este pridu spravy.
Ak si to zobrala p. Kovacikova tak mala na to pravo. Bol to majetok ktory nadobudol manzel pre nu a jej deti a nie pre S. Polackovu. Teraz uz len cakat co sa bude diat dalej.......
a ohlusil ma divy sum. "Pekne"...
Zaujimave, ako vsetky lokalsky so zenevskymi kmitoctami postupne zahryzavaju. Je to akoby nejake prekliatie. Dufam, ze v v regione TN co najskor vznikne nove lokalne radio. Vlastne jedno tam uz maju, Go-Dejay, ale neviem, ci nie je prilis specializovane.
to xerox: no ako by bolo? duha skonci ako fajn v ziline. Postupne stracanie zaujmu o radio zo strany vedenia, narastajuci vlastny zisk, az jedneho pekneho sa vsetko zoberie (uz sa stalo), ineho pekneho dna sa vypne vysielac, nikto sa nic nedozvie, ci uz posluchaci alebo zamestnanci... a vsetok rozruch v priebehu par tyzdnov zanikne... Je po radiu a vedenie moze ist tunelovat dalej ine media ci firmy... Uz viete v com spocival pripravovany projekt "fajnduha"? "zrusit" obe radia!
Dnes ráno zažili zamestnanci rádia Dúha pekný šok, nakoľko celé rádio bolo "vybrakované" a zobrané z neho všetko čo malo aspoň niaku hodnotu. Je to 100%-tné. Vraj zmyzlo všetko, od archívu až po techniku , mikrofony atd... Vraj si p. Kováčikova v noci zobrala len to čo je jej patrí, kde je však pravda sa mi "nezainteresovaní" asi nedozvieme.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň