Diskusia k téme TV JOJ
Nevie mi niekto poradiť prečo sa mi nedá prehrať live vysielanie ani nič z archívu odkedy je zmenená grafika na stranke www.joj.sk (od minulého týždňa)? Zobrazí mi len čiernu plochu. Nevie niekto kde môže byť problém. Dovtedy mi to išlo bez jediného problému.
heh :D
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-…
Nieje to fotošop,momentka vdaka timeshift :D menší prepínací error
tak neviem ako ostatný...ja mám UPC digital,pri JOJ SD to bolo strašné,bez rečí...Ale na JOJ HD ? krása...a to mám len 80cm a HD Ready...obraz bol ovela ostrejší a takmer nulovo rozkockovaný oproti SD verzií...dokonca aj ked majú nejaký iný seriál v natívnom HD tak je super obraz...Neviem z kadial berie UPC signál,či priamo od JOJky alebo satelit,majú aj JOJ plus HD a to tuším nevysiela na satelite...
Ako,všeobecne ked teraz porovám SD verzie a HD verzie našich kanálov tak je to sakra rozdiel,možno aj preto že som si na HD navykol :D
A ten trhací a vykockovaný obraz počas Miss nemal chybu, to čo tam mali za kamery a dátový tok. Otras.
Mame na Sovensku tolko kvalitnych moderatorov a missku moderuje Mares.Hanba Vam!
Ale nikto z diskutujúcich a ani nikto z redakcie radia.sk tie rozprávky nedáva. Píšeš na zlé miesto
Prosíííím Vás nedávajte rozprávky v nedeľu večer, keď deti idú na druhý deň do školy a škôlky. Alebo o čo Vám ide???
Už dnes o 20:00 na JOJ PLUS bude mimoriadne AVATAR.
Tak neviem ako druhí, ale ja som včera Avatara videla len od druhej hodiny vysielania. Všetky satelitné programy išli, len 2 konkurenčné televízie Markíza a Joj akoby spolu súperili spôsobom, že radšej nebudeme vidieť NIČ ako dať prednosť ktorejkoľvek z nich. Dokonca, ak nabehol jeden kanál, tak sa na ňom preklikol na okamih ten druhý a naopak. Môže mi povedať niekto, čo sa to vlastne včera dialo?
... mimo chodom, zbytocne tu pisete svoj nazor, pripomienky, nikoto ich do uvach neberie. toto je web o radiach, nie o televizii! ale aj keby ste to pisali priamo na mail tv, vsetke televizie to maju hlboko v p*! ide o zisky z reklam, nie o zaujem divaka!
spamatat by si sa mala aj ty! to ja zas nechapem, ako moze niekto sledovat sudnu sien. myslim si, ze toto je jeden z programov, ktory absolutne nevie, kde je sever. a ked chces pozerat rozpravky, prepni si na bebetv, nieco si urcite najdes.
dobry den no chcem sa vyjadrit k televizii joj nechapem preco detske rozpravky davate vecer to akoze dospely ludia maju pozerat rozpravky dalej kto je zvedavy na gajsenovcov to mame im akoze zavidiet ako oni ziju miesto takychto sprostosti by ste mohli radsej davat nejake filmy komedie a to som nenapisala ostatne sprostosti co davate pali vam to a tak dalej.... sa uz konecne spametajte sak okrem sudnej siene sa tu neda nic na jojke pozerat
Ano rozprávka vysielaná v Nedelu o 20,30 s Jamesom Bondom bola primárne určená pre dospelé publikum.
dobry den. ako nechapem preco davate detske rozpravky v nedelu o 20:30 hod. ked deti uz pomaly o takom case chodia spat,,pretoze idu do skoly.. to nevie te dat aspon v sobotu? alebo tie rozpravky su vysielane pre dospelych\? uz by ste sa mohli nad tym zamysliet konecne. dakujem za pochopenie.!!!
s tou reklamou to to totalne prehanaju.. nepozeravam telku a teraz asi pol pol roku som si zapol ale ta reklama no nieco neskutocne hadam kazdych 10 minut isiel 10minutovy blok.. silna kava toto
Kebyže mám niekoľko prebytočných milión € na účte, tak spravím TV REKLAMA.
Otto by sa mal premenovať na Hnoj, lebo tí celebritovali... tie vynútené ceny ktoré zabezpečilo Jaj aj Ty no to bol trapas to bolo trápne. mimochodom, kde bola nomináci na modré z neba najsledovanejšiea relácia cez milión divákov a s najväčším podielom? (ako nesledujem ju len sa pýtam) asi ju niekde zapotrošili na kolibe.
No ďakujem pekne, to bude dobrá píp-čovina!!! Nechápem prečo zmenili plán a nenechali to na spravodajskú tv.
Katastrofa fiilm alebo tv vysielanie trva 5-7 min. a REKLAMA 9-11 min.je to normalne podla mna su tam chori ludia a reklama sa toci stale kolom dookola ta ista ani namahu si nedaju ze ju trochu treba obmenit - a tv noviny aj tam reklama fuj fuj fuj nechcem pozerat taku tv.chodte do P. reklama - reklama - reklama - reklama - reklama ta ciarka medzi slovami je tv vysielane JOJ a ostatne je reklama - reklama- reklama - reklama - reklama atd......
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň