Diskusia k téme AF a radia na slovensku
cize kossuth petofi bartok dakujem za informaciu
MR1, MR2 a MR3, len tam je služba EON.
ktore okruhy madarskeho rozhlasu maju funkciu eon
ved presne na tom som aj narazal len som cakal ci to niekto napise predo mnou :).... ja by som chcel eon hlavne kvoli dopravnemu servisu...
Ale v rámci okruhov Slov. rozhlasu by to bolo užitočné a vhodné. Keby boli všetky 4 okruhy v sieti EON, tak napríklad pri počúvaní roz. hry na Devíne by som nemusel prepínat na iný okruh,aby som si vypočul dopravný servis,ale autorádio mi preladí automaticky na stanicu vysielajúcu info pre vodičov /nap FM_radio/a po skončení dopravného servisu znova preladí na Devín.Je to velmi užitočná a praktická vec.Ja jazdím dost na dlhé cesty, a EON by som velmi privítal.Akurát SRO je v týchto veciach dost zaspatý.V pohode to už niekolko dost rokov funguje aj v Madarsku,Chorvátsku./a má to tam verejnoprávny royhlas/
MAJAK: EON ide (isiel) v sieto SRo. Okrem toho, naco by to bolo dobre? EON je rozsirenie, ktore monitoruje "partnerske" vysielanie a prepne sa tam, ked je spolocny program a lepsi signal. Napriklad na Regine BA ide program a vy stratite signal. Ak ide rovnaky program aj na Regine BB, tak sa prepne tam, aj ked je to "ina" stanica (aspon podla ID). Ale kde inde by to prinieslo zlepsenie? Povodne bolo napriklad planovane, ze sa takto bude zdielat dopravne spravodajstvo. Ale viete si predstavit, ze by sa Vam stale prepinala stanica na konkurenciu? Ja nie.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň