Diskusia k téme Ktoré z regionálnych+lokálnych rádií je podľa teba najlepšie a prečo?
Radio Go Dj vysiela len v centre a ja byvam okrajovej casti TN aj tak sa sústreduje len na dance a z toho by mi uz zachvilu aj zašibalo!!! Rádio Naj ma nejako nezaujalo!!! Ale vyjadril som tým názor že nemám rád regionálne rádiá a to najme preto lebo nevedia vyberat hudbu, moderatorov a relacie. Fun má proste skvelú dramaturgiu aj moderátorov!!!
Aj Fun, aj Expres sú pokrytím stále len multiregionálne stanice. V TN z regionálnych máte okrem Rádia Dúha aj Dj Go, chytiteľné tam je v pohode aj Rádio Naj...
Kedze byvam v TN tu mame len radio Duha - a to je grc!!! Ostatne regionalne a lokalne radia tu nemame. A myslim si ze Fun radio tu svoju celoplosnost nedava najavo tak ako napriklad radio Expres!!!
Pokiaľ viem Fun rádio nie je regionálne ani lokálne rádio.
Fun rádio - jednoducho najlepšie!!! moderátori playlist bez chyby!!!
Dlho tu nebol prispevok v tejto diskusii, prosim nezabudajte na to...dakujem
... suhlasim, napr. taky Expres je majstrom v robeni slizu, Okey zasa najlepsie v trepani somarin a propagacii Markizy :)))))
Naj je fajn, ale zahrá aj dosť domácich shitov a po pop music rock. Trošku by to chcelo pracovať viac na hudbe a bolo by lepšie.
Hej, Naj je celkom v pohode- ma aspon ako-taky format na rozdiel od inyx regionalok, ktore produkuju gulas na entu :)))))
ÓN, v pripade okey s tebou suhlasim, ale naj je podla mna jedna z najlepsich regionalok..a priznavam sa, ze aj ked bolo forte tolko vychvalovane, to som nemusel..ale najko pocuvam a podla mna sa zlepsuju
Hurty bude asi ten starší pán z reklamy na rýchlejší internet CHELLO čo si ho japončíci fotili a jeden chlapík sa pýta, a čo jedia a sprievodca povie, že to čo my :-))
s týchto vecí priam milujem slovenský rozhlas svojimi reláciami a tak dalej je to tam všetko zaujímavé aj tá regina super
...ya a spoluziacki pocuwame G3 Skalica a sú fayn, hlavne popoludní a v piatok uplne! .... a objawuye sa ay sk hip hop, či hip - product USA.... len tak ďalej!
Inac, ked mam este zdovodnit, ze preco su mnou vymenovane radia najlepsie, tak preto, ze tieto regionalky su uzsie vyprofilovane na rozdiel od inyx regionalok, iducix cestou "vsehoxuti" :))))))
Twist nie je regionalne radio a NAJ nie je z BA:))) Ale tema znie aj ze preco prave tieto stanice?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň