Diskusia k téme Fun Rádio Dance
mne to normalne vyhodi firefox ze ulozit link na spustenie streamu asi v 128 kb,s a pustim si to vo WinAmp-e a tam mi vzdy pisalo nazov skladby dokonca aj ked bol daky spot tak napise FUNRADIO DANCE.
A ked pesnicka uz pise nazov
Uz nemusis cez real player, normalne si pusti flash player na ich stream-stranke. Klikni na FR-Dance a potom normalne "push the play button" :)
Ako bonus novy player ukazuje uz aj zoznam hranych skladieb :)
ako si mam spustit fun radio dance cez real player
fun radio dance ide cez net.
fon radio dance ma jaku frekvenciu???
A akoze ktore su na Slovensku pocuvatelne?Ta nekonecna komercia,ktora ide na nervy..?Ak dance,tak 100 Kiss FM /UK/,alebo BBC Radio1 /Radio1 Extra/.
Pusti si Fun rádio Dance prípadne ktorékoľvek iné Fun rádio cez Real player, tam ukazuje aká skladba hrá. A pri počúvaní rádia môžeš ísť kedykoľvek naspäť, môžeš počúvať napríklad čo si už počul pred polhodinou, ak si počúval a môžeš si tam aj z rádia nahrávať a počúvať to čo si nahráš kedykoľvek neskôr :-) Ja mám tieto rádia cez Real player najradšej pustené
nj je to super radio len by som uvidal neaku stranku alebo newiem co hrajeta preave na dance :( lebo vzdy okolo tej 12 tak ide jedna pekna pesnicka a teraz newaim ako sa vola :(
Ak chcete kvalitne dance radio skuste http://www.danceradio.cz. Maju 40.000 ludi denne, plne moderovane, hraju super, nie verklik typu fun alebo moje...
tak takyto drbnuty prispevok mozes napisat len ty kull
chod si radsej pocuvat svoje jebnute teple melodie
Hmmm, tak ktore tanecne radio na Slovensku je lepsie nez FR-Dance? Snad si nemyslis,ze GoDJ s tymi ich priblblymi shitmi typu Kanikuly :)))
tak určite je to uplne o niečom inom a neboj sa internet je buducnost a je len otazka casu kedy sa aj na internetovych radiach objavi prva reklama
Ale je to celkom niečo iné ako expres, kiss, viva, rti, okey a pod. Aspoň tu nedávajú tie blbé reklamy či dopravné info.
Presne tak je toto zbytocne a to radio ehm Mnisky v klastore maju lepsie radio ako je toto od Fun-ka
a to kvoli tomuto si musel zalozit novu a dost zbytocnu diskusiu ?
Konečne je tu super rádio s tanečnou hudbou. Mohli by vysielať aj terestriálne v Košiciach na 102,9, aj tak tu majú zbytočne dve frekvencie. Tu je stream http://stream.funradio.sk:8000/dance128.ogg
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň