Diskusia k téme Rádio Metropola (Bratislava - 97,2)
Na webe Metropoly pribudli nové prvky, ale zrejme je to nedokončené.
Moderované vysielanie je len ráno.
Klikni na ich web, tam sú nejaké keci k tomu.
Tak sa mi mari, ze dne rano som na Radiu Metropola zachytil nejaky moderovany blok. Teraz podoobede, samozrejme, bezi len hudba. Pocuvam ich opat po dlhej dobe, takze nemam predstavu, k akym zmenam medzicasom doslo.
My ich pocuvame cela firma, super muzika vsetko co mame radi.
Trosku zvlastne... Neporusuju licencne podmienky? Nedostali licenciu na nieco ine, ako v konecnom dosledku produkuju?
Dnes som si to po dlhej dobe pustil, ked som si konecne kupil kabel na prepojenie tunera a zosilnovaca. :D Celu dobu som pocul len hudbu, ziaden moderovany program. Nepamatam ani na nejake reklamy.
Na http://www.radiometropola.sk napísal Mravec zopár nových slov o programe rádia.
Metropola vysiela moderované vysielanie cez týždeň od 6:00 do 9:00 a cez víkend od 7:00 do 9:00.
Radio Metropola ma super zvuk, toto naozaj musim pochvalit.
Rádio Metropola dnes ráno ponúka moderované vysielanie.
ze im odskocil investor (Agem), takze zatial bezia iba v minimalnom rezime, aby im neprepadla licencia.
Ja som raz zachytil koniec nejakej reportáže (alebo čo to bolo), akokeby rozprávali o nejakej knihe. Ale inak nič.
A kedy začne aj vysielanie? lebo okrem správ cez deň som ešte nič nepočul a to už je október
O 13:00 som prepol na Metropolu a dávali správy s Paťom Murcinom.
Tak ako to vyzerá s moderovaným vysielaním ? Už sa niečo pohlo dopredu ? :-)
Zatiaľ som nespozoroval zmenu, zatiaľ vždy keď na ňu na chvíľu prepnem, hrá len a len hudba. A prvé správy mali podľa "Mravčiaka" pribudnúť už v auguste. Uvidíme...
uz ide plny program? Ci stale iba hudba?
designovo v pohode ale to horne flashove menu nie je nastastnejsi napad.
mam napriklad flashblock, nastroj na blokovanie flash reklam, a to horne menu ma rozmery priblizne klasickeho reklamneho banneru. keby som na to nahodou neklikol, doteraz netusim ze to neni banner ale menu.
a urcite nie som sam, nove weby by mali sice vyzerat moderne ale zaroven tak, aby si ich vedel prezerat kazdy (naco menu vo flashi?)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň