Diskusia k téme Čo by som chcel, aby rádio hralo častejšie (alebo nehralo vôbec)
Častejšie by som chcel počuť interpretov ako sú:
Paul Kusý (Liptov), Michaela Martykanová (Povedzme, že ty a ja - Ako motýľ - Sanitka), Lily Maničková (Ako motýľ)
alebo najnovšie Liliiu Kysil (Butterfly - Metelik).
Preco napr davaju sebadestruktivneho robbie williamsa ked napr v uk su the darkness spevak rufud tyler (otec roger) n -dubz ,judge jules
Pete tong a nie obohraty faboyslim,sice joel corry ale co tak craig connely ten je o mnoho lepsi o mnoho ..alebo slovenka Dj nifra ..? Sice zije mimo sk ale prezentuje nas lepsie nez celeste cigaretova buckingham ci karolina majernikova. .? Hlavne ze sa programovi vyhovaraju na publikum ale hraju podla vztahov ako dobre sa poznaju s interpretmi ..
A posluchaci su miestami neviem prilis rozmaznani. :)
A potom aky je tozdiel ked metallicu raz oznacovali ako rock a raz mezal ..alebo ac /dc. ? Co je potom team? Gladiator ..? Queen a bryan may su rock? Aky rozdiel je medzi rock radio a ntena rock?
Teoreticky ani neriešim čo hrajú, viacmenej každá stanica je nejak vyšpecifikovaná (aj keď nie vždy šťastne)..... Len skôr,aby tie svoje (s)hity neopakovali xy krat dokola.
Skôr ako pevné kvóty na domácu tvorbu by som uvítal,že rovnaká pesnička môže ísť max.3x za deň...
A snáď,aby aj od tých najznámejších či najžiadanejších skupín hrali aj iné pesničky, nielen dve tri odrhovačky od nich
Lipu ani metal väčšina našich rádií nehráva, takže sa dá nájsťtaké, kde ich nepočuť. Nagya ani Elán som na E2 ani Funku okrem nejakých uletených akcií takisto nikdy nepočul.
Petra lipu petra nagy elan a metal NIE...prosimmmmm
no a vola sa to Hrame jubiilantom... shitova relacia ... nieco typu Otec ty si najleeepsi , otec aj najprisneeeejsi, otec kazdy vraviiii si laaaaskavyyy :-)) to bol refren jednej z tych vykopavok
SKUSTE ISTE RADIO BETA
V SOBOTU SU TAM VYSIELANE TIEZ NEJAKE VYKOPAVKY
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň