Diskusia k téme Ktoré rádio má najlepšie správy a prečo?

Na Slovensku, ani jedno. To Slováci ani nevedia pretože RTVS dáva iba rýchle strohé nudné informácie a to len z 30% toho čo dokáže v 70% doplniť ČR PLUS alebo raádiožurnál ČR. A ak mám porovnať RTVS 24 s ČT 24, tak tie SK sucháre treba do niečoho namočiť, aby sa dali ako tak pochopiť o čom je vlastne v tejto krajine reč. ČT 24 má nad 70% aktuálnosti plus podrobných informácii pri TA3 a RTVS 24 . Preto Slováci neustále nadávajú na politikov, pretože v TV a v rádií chýbajú
analýzy diskusie relácie o diani a ich riešení obrazotvornosť pre občanov , nato tu máme v našej spravo dajskej radšej plno reklamných VOLOVšotov a v našom nespravodajstve sme skončili už ako barani na salaši čo by nás len európsky pes po európe naháňal, aby sme sa spamätali . Ale o čom tu melem, veď sme zasa na na Slovenskej stratenej doline vo vlastnom hnojíčku.. Ja našťastie cez internetové DAB rádio ladím Radiožurnal CR, Dvojku CR, a CR PLUS, a samozrejme CT 24 .

Neviem ci najlepsie, ale dobre spravy ma Dobre radio. Dokonca sa aj volaju Dobre spravy. :) ziadni politici, kopa zaujimavosti aj zo sveta a hlavne vela sprav z regionov. Velmi prijemne osviezenie v tychto casoch.

Rádio Slovensko
Rádio Regina
Rádio FM

radio vlna malo do cc 1/2 roku 2021 celkom dobre spravy. puz sa z aj z nich nejako stal mainstream.

sa mi zdá že jediný nervozny si tu ty kazdý ma právo na názor ale to niekto ako ty nechápe lebo len ON je jediný zo správnym svetonázorom ....

no ten tvoj to je...a aj dost nervozny :) vidno, ze ked dochadzaju argumenty a nevie sa najst iny sposob, tak sa "musi" kricat-vrestat do okolia...to je ten vykricnik na konci :)

Frontinus bol vždy mimo. Oni uviazli v deväťdesiatych rokoch, názorovo aj technologicky.

Zaujimave-malo byť s uvodzovkami.

má zaujimave správy. až tak že ich za chvílu možno vypnú(kvoli Ukrajine)

Netárajte somariny, dobre viete, kto má najlepšie správy aj prečo. Bez kriminovín, bez slovníka z roku 1980 a bez záhrobnych hlasov. Zbytočne si tu mastíte oné...

uz dole spomínané ZET-ko ma ak sa nemýlim aj z miest a obci alebo niečo take čo si myslím, že to je dobrý nápad + som započul aj regionálny šport atď to hodnotím celkom pozitívne

určite rádio Slovensko (SRo 1) a Regina (SRo 2), toto je bezpredmetné...

Tiež Slovensko. Čiernu kroniku na privátoch nemusím....

Podľa mňa má najlepšie správy Rádio Slovensko. Sú dlhšie ako na komerčných rádiách, ktoré by mali zrušiť, pretože tam stáleopakujú nejakú americkú hudbu a dokážu tým stráviť celé hodiny na úkor informácii. Najradšej mám Rádiožurnál. Vyhýbajú sa tam dlho obkecávať nepodstatné informácie, ako napr. vraždy.

no ak si SRo zabezpečí kvalitný signál,tak prečo nie.Ale to šušťanie fakt nemusím.Platím koncesie,tak si kôli SRo nebudem kupovať sat.Kedysi tu ila aspoň REGINA na AM.po vypnutí-nič.Aspoň teda máme SRo4_FM.Český rozhlas na DV a 3 FM frekvenciách(Ostrava-Hošťálkovice,Va lašskéMeziříčí,Třinec a sem-tam jeseník Praděd),nie to šušťanie čo ku nám doliha z k
Krížavy alebo Námestova.
A počas víkendov,ak mám možnosť počúvať,tak ten ten program za moc nestojí-SRo1.Počas týždňa je to v pohode.Ináč by si sa divil koľko informácii o SK(a pravdivých priamo z miesta diania) informuje Radiožurnál.A ak chcem v noci hovorené slovo,tak Radiožurnál vždy vysiela hovorené slovo.Dokonca aj spoločné vysielanie na ČRo5-Regiony.Slovenský rozhlas sa úderom polnoci stáva samohrajkou.Takúto službu by verejnoprávne médium malo poskytovať.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň