Diskusia k téme Ktorú legendu by ste chceli nastálo vo vysielaní.
je to ok tak jak je čo nieste spokojny :D
Skupinu Elán pravidelne zaraďujú do playlistov aj české rádiá,napr.Blaník,Impulz.
Peto7 v r.2009 tu písal,že by chcel nastálo vo vysielaní Viršíka.Ten má teraz na Exprese v nedeľu hitparádu.Ale veľmi sa zmenil.Je namyslený,nevolá poslucháčom,ktorí mu napíšu email,má len svojich vyvolených,ktorým už volal na Exprese aj dvakrát z hitparády...
Karel GOTT, Hana ZAGOROVÁ, ELÁN,NO NAME a pod. Tieto rýchlokvasky čo teraz vznikajú dlho nevydržia, dávam niekoľko rokov, nie veľa.Ahoj.
Nastálo vo vysielaní si prosím Evitu,ešte jako Eva Maťková už mala vtipné vysielanie,v súčasnosti má na Exprese nejakú víkendovú reláciu.Je to skvelá moderátorka a zároveň novinářka.Jej mesačník Evita sa predáva i v Prahe a patrí medzi najlepšie.Eva je profesionálka a žiadna z moderátoriek na ňu nemá :-)
Brano Dvonc,Lado Koudelik,Julo Virsik,Mirec.Eto vsio.
pyton? primrznuty v 80tych rokoch? mna nudil vzdy nehorazne. skrekovu mozem, urbanika, marcela forgaca tiez. virsik je namyslene hovado.
tak toto je už dnes legenda slovenských rádií... kto z nich kde je dnes? Boli to kapacity svojho času a nikto nespomínal iné mená ako tieto dve...vynášam ich vysoko na oblohu za ich vynikajúci výber hudby ale prečo o nich dnes nepočuť? takže oboch by som bral vo vysielaní
Bracho nemusis sa opicit a ked uz mas nazor nepis ho z mojho pc..dik...Lubo...
Pozorne som pocuval skoro vsetky rana na Exprese a aj mne sa zda ze Julo Python to zmakol najlepsie.Ani po case myslim nema najmensi problem s mikrofonom.
Aspoň mne sa tak zdá
Ja osobne som tiez za Pytona,jeho vysielanie sa mi pacilo zo vsetkych najviac.
Rasťo Očenáš, Julo alias PYTON...a prečo nie??? Títo niektorí dnešný spííííkri, im nesiahajú ani po päty... Máš iných na mysli?
JULO alias PYTON na Exprese proste nemá chybu.Jednoznačne the best one.Ešte aj Mirec a Julo Viršík boli OK.
Ale to najhorsie uz mame za sebou:-) Este nejak prezot Evitu a inak celkom vydarene leto.
Dnes som ju rano uz ani nepocuval .. tri dni mi bohato stacili.. otras
Makarov, Firsov, Polupanov, Ragulin, Pučkov. Jaj to su hokejove legendy. Ale suhlasim s nazorom: Kazdy sa tesi na \"svojho\" favorita, na ktorom \"fical\" v danom obdobi...
Jana Škreková ako moderátorka ok, ale s označením \"legenda\" určite nesúhlasím!!! Veď čo také urobila vo Funrádiu??? Moderovala v sobotu doobeda a skôr sa podľa mňa zapísala ako prvá silikónová moderátorka...ale určite nie v zlom, skôr to bola sranda, lebo vtedy to s ňou chcel každý rozoberať. Takisto jej ex Robo Grigorov bol neustále na pretrase! Takže to zhrniem, Jana je ok, ale kedže pre pracovné vyťaženie nemohli etablovať Jarmilu Hargašovú/Lajčákovu a takisto Miňa, bohužiaľ vsadili na J.Škrekovú...
Kazdy jeden \"legendarny moderator\" ma svoje caro, svoj styl, svoje legendarne \"rubriky, sutaze, kvizy, alebo hitparady\", svoj sposob komunikacie, zafarbenie hlasu, druh emocie, prejav, smiech, podanie informacie na posluchaca a pod. ... A samozrejme, kazdy ma svojich priaznivcov - ci odporcov :) ...Ale co je podstatne, kazdy z nich oslovi inu posluchacsku zakladnu - a to bol zrejme ucel !!! To znamena ...kolko ludi, tolko chuti a nazorov...teda zbytocne tu budeme jednotlivymi prispevkami pisat...ze ja chcem toho, alebo ineho :) ...ze ten bol super a iny bol(a) na figu...je to uplne jedno ! :) V ramci letneho osviezenia slovenskeho eteru na \"dobu urcitu\" je to v podstate fajn :) Kazdy sa tesi na \"svojho\" favorita, na ktorom \"fical\" v danom obdobi...
Jednoznacne Jana Škreková.
Krok vedľa bol Rasťo Očenáš!
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň