Diskusia k téme Neviete niekto náhodou kam odišla B.Štubnová z Vivy
Keby si bol pozornejší v téme o VIVE sme o tom písali už dávno že je v SRO.
pocul som ju na Radiu Slovensko moderovat popoludnajsie vysielanie
No v Radiu naozaj chýba ma dobrý hlas a jak tak čitam tak je aj velmi dobrý človek tak nech sa jej tam darí.Dakujem
bara naozaj je v antilach, a pretoze bojuje proti nekontaminovanosti, zalozila aj klub priatelov antiinkontinencie severnej afriky, s dorazom mocnost a močnost, co jest symbol prirodnych africkych zdrojov proti tomuto nesvaru. Zaroven sa stala nositelkou ocenenia \"mufuza of the year\", co znaci , citujem \"most unhappy forces under z-et asociation\" , co je titul pre top cloveka, ktory pomaha v v nudzi...v skratke aj \"mofy\", cize \"mofaj\"......peace, barbara
Neviem síce, kam Barbara odišla, ale viem, kde ju bolo možné do prázdnin počuť /a možno bude aj po nich/: na TV JOJ načítavala komentár do Voštinárovej relácie "Nové bývanie". Staršie vydania si možno pozrieť v archíve na http://www.joj.sk
Coze??? to sa mi nejako nezda, ale je pravda, ze som ju dlhsie nepocul a ani nevidel v ziadnom inom mediu...
Je to inak velka skoda, lebo Barbara patri medzi najlepsie moderatorky slov. eteru.
odisla do mierovych zborov na holandske antily, kde v ramci who - svetovej zdravotnickej organizacie- a sekcie unesco na pomoc opustenym a tyranym detom robi dobrvolnicku, spolocne so svojim priatelom z burundi hasallom fassalom. maju na starosti zasobovanie horskych obci nekontaminavonaou pitnou vodou
Vo Vive moderovala naposledy možno tak pred 3. mesiacmi
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň