Diskusia k téme Hodnotenie webov rádií. Ktoré je na tom najlepšie/najhoršie?
Najlepší portál má jednoznačne FM a veľmi dobrá je aj hlavná stránka SRO.
Rádio_FM,Fun...
Ahoj eMDi!
Prosim Ta, nevies, kolko je tych hodin?
neviem .. ale mne sa nezdala nejaka extra dobra .. slabsi priemer ... ako nic v zlom . to je len moj nazor.
Vidim, ze tato diskusia uz zapadla prachom a stranka, ktoru vam dam do pozornosti aj tak nic nema s radiom v SR, ale podla mna je naj zo vsetkych stranok radii co som zatial videl. Takze ak ma niekto zaujem http://www.radiopetrov.com
mozno ano .. ale nie po technickej stranke .. kukni si moj starsi prispevok v tejto teme ;-)
news portalov je mrdne vela ... na co dalsie ...
Na stranke FUN-ka je vsetko,. co potrebujem o tomto radiu vediet. Davat tam spravy atd... a naco, radsej si otvorim spravodajsky portal...
Fiiiha a ako by mala vyzerat stranka aby bola prirodzena? Ak na tej stranke nic nie je, tak na dizajn sa mozem vyflaknut(vid Fun)
Stranka Expresu je rovnako nudna,umela, slizka a xvalenkarska ako samotne radio...
Ty urcite pracujes v Exprd tym som si na 100 percent isty vsak neexistuje nikto kto by takto daval do pozornosti ex (nebudem to vyslovovat aby som sa priblizil tvoje (de)mentalite). Aspon napis nejaku konstruktivnu kritiku voci funku!!!
mno .. siel som kuknut ich page. a hned prva chyba co som objavil bolo v odpredaji tlaciarni. presnejsie hlaska "optimalizovane pre IE 5.0" ... ked mi najdu na linuxe ten deravy explorer .. cize som sa nedozvedel nic ...
naj - www.slovakradio.sk - skvely portal
velmi dobra- www.radiofm.sk - radio_fm
schopna je aj expres.sk - prehladna, jasna
najzastaralejsi look - twist.sk
najnesymaptickejsi design - funradio.sk
regionalky - najsympatickejsia radio Zet
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň