Diskusia k téme Ktora lokalka je najlepsia?
Milan,velmi si bol unaveny ked si pisal tento prispevok?
neviem ci lokalka ale vyhovuje mi hornet,hudobne velmi nie ale dobre informacie a vysledky su tam.technicky nedotiahnute ale snad sa to zlepsi.k narodeninam vsetko naj.milan nagy
Aby som sa presnejsie vyjadril - nie je to presne hudba, co mi na SiTy nesedi. GoDejay je pre mna pocuvatelne.
Všetci čo nemate moc v oblube tanečnú hudbu tak áno pre vás sa sity nedá počúvať!
Pre aku cielovku je vlastne urcene SiTy? Pre mna je to dost nepocuvatelne radio.
no sity sa neda počuvať.. potom ste jasní..
Nechapem ako sa ti nemôže páčiť YES ked sa ti páči SITY ved je to takmer podobné ale vážne!SITY hrá počas dna dosť tanečne a to isté aj YES dokonca aj 1 relaciu majú spoločnú BASS LINE no a HIT FM to je už iná káva s tym suhlasím
RADIO HELAX 93.7 FM.Celé Sliezsko ,veľká časť Moravy a priľahlé oblasti PL a SK.Počúvam ich veľmi rád.Majú aj slov.moderátorku.
Ja som z Presova a cez net som pocuval radio SITY a podla mna je to asi jedno z naj lokalnych radii na slovensku.Za najhorsie povazujem HIT FM a YES.
One Radio BB cez net, a lokalne od KE nic.
Z toho čo som mal možnosť počuť cez net tak RADIO SITY a páči sa mi aj tunajšie YES
Pre mna zaujimave informacie a kopec hudby z 90 rokov.
jednoznacne regina bb
Je dosť ťažké povedať, že ktorá lokálka je najlepšia, pretože každy býva niekde inde a bude prevažne chváliť tú, ktorá v jeho regióne vysiela, ( poviem príklad, som z BA a chytim tu napr. SiTy, Metropola a neviem čo ešte a môžem tvrdiť, že su najlepšie, ale pritom nemám ani potuchy, či niekde pri NR, BB alebo pri KE nie je ešte lepšia lokálka, ktorú ale ja nepočúvam...) a neviem, či sa nájde taký fanatik, že bude celý deň každú hodinu preklikávať lokálne rádiá po celom SK cez net a bude ich hodnotiť ;-)
Snáď ste ma pochopili :))
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň