Diskusia k téme _FM sa počúva stále najlepšie
Možno sa rádio _FM sa počúva najlepšie, ale iba pre veľmi malú skupinu ľudí. Ale je fajn že tu také rádio máme, tiež ho občas počúvam..
_FM sa pocuva stale najlepsie !!! Uz niekolko rokov !!! ...je zbytocne o tom polemizovat...
co to pises sem napis mu to teraz zachvilu do mailu priamo jemu do studia...
tak čo chlapče aj po pol roku maš pocit že ste pre FM prinosom alebo brzdou?...
Slovenske FM sice nie je pre mna uplne idealne, ale je to jedine pocuvatelne radio na Slovensku.
tak si pocuvaj to svoje FM a Vivu do huby neber...nikoho nezaujimaju tvoje prazdne nazory...ja FM nepocuvam,ale ani nekritizujem
Ja pocuvam FM4 asi 15 rokov a radio FM ma tiez genialnu hudbu. Je to radost zo zivota s takou hudbou. Je to najvacsie zlato v slovenskom eteri.
sracka, pod, udrem ti do oka a dojdem za tebou aj k hubinakovi do studia, neschovas sa tam predo mnou poser
hmm no nocna hudba ani nie skor tanecna :-))) ide 4elements - tanecna relacia
_FM hra od 22:00 alebo od 21:00 v piatok najlepsiu hudbu.
FM 4 je uplne skvele !!! ...hudobne velmi spriatelene nasmu Radiu_FM. Mam pocit, ze velitel FM4 a velitel Radio_FM spolu uzko komunikuju a spolupracuju...
A čo hovoríte na rakúske FM4
aj keš ani ja som nebol moc nadšený poslednými zmenami,atále je to najlepšie v SK éteri
Áno skutočnosť je taká, že hrajú najlepšie a najkvalitnejšie.
no pockaj kto hra najlepsie ? FMko ? ok neberem ti to kazdemu sa paci niečo ine cize snaz sa respektovat kazdeho a nesnaz sa tu niekomu niečo vnucovat.
To, že nedokážeš počúvať Radio_FM, ti nemám za zlé, chápem, keď sa ti to nepáči pohoda, ale prečo sa teda obťažuješ niečo písať o tomto rádiu??? Už zabudni na všetky nejaké pochybné prieskumy, lebo všetkým naokolo to je jedno, hrajú najlepšie...a ty to nezmeníš!!!
bol som na teba upozorneny, ako na ehm velkeho fandu. rad ta uvitam v radiu FM. denne pred 15.00 mozes prist a objasnit mi osobne, co vsetko je v mojej, balazovej , nikinej, vancovej atd moci, pretoze zda sa, ze nasa moc uz je hodna tolkienovych postav. pokojne mozes byt sucastou vysielania a prizerat sa ako to zabijanie radia vyzera nazivo. ked uz tu budes, tak sa rad samozrejme aj co to priucim, pretoze sa nepovazujem za medialneho znalca a ty tusim par rad mas. tesim sa na putavu diskusiu. uziiiivaj!
Ak je BH pre teba neprijateľný, tak ho nepočúvaj, nikto ťa ho počúvať nenúti. Ani ja ho veľmi nemusím a to však nie kvôli tomu, že by mi vadila dvojica BH - to vôbec nie. Skôr mi tam nesedia ich hudobné výbery - neviem si zvyknúť na štýl hudby, ktorá je obsiahnutá v tejto dvojhodinovke. Niečo mi aj sedí, ale je to stále málo, aby som bol uspokojený. No v súčasnosti už začínajú resp. hrajú trošku inak, nepovedal by som však, že idú v intenciách programov Katika a Ego, ale už je to o niečo lepšie. Ja počúvam iné programy na rádiu_FM, sú pre mňa akousi drogou (návykom), som naučený na hudbu tohoto typu a na inú by si už ťažšie zvykol.
to, že baláž a hubinák hrajú hudbu väčšinou pre "verných" (som jedným z nich), to beriem, ale prečo je v tvojom výbere Nika, tak to teda nechápem. mám skôr pocit, že v tomto prípade nejde ani tak o hudbu samotnú...
ešte odkaz pre VGMEDIA: sme na tom úplne rovnako, je to taká droga...
ja som pocuval Fm a už nedokažem.
Baláž Hubinák , Nika to čo vysielaju je pre mna
neprijatelne...
Napokon tieto mená zabezpečili Fm prepad počuvanosti....
Nie výber hudby...len si to nexcu priznat.
...uz len minimalne koli tomu, ze nehraju 12 piesni dookola
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň