Diskusia k téme Rádio Frekvence 1 (CZ)
Najčastejšie na Frekvence 1 počúvam program Marty Jandovej, známej mi z Eurovízie 2015.
V blízkosti Bochnie, teda neďaleko Krakova, je túto stanicu počuť na frekvencii 94,1 a 104,3 MHz. Vyzdvihnutie tejto stanice a ďalších z Českej republiky - vrátane Rádia Blanik, Hitradio Orion, Rádia Čas a CRo Ostrava je možné aj na poľskej diaľnici A4 z Krakova (neďaleko letiska) smerom do Katovíc a ďalej na západ od mojej krajiny.
Ja czesto moge poslouchat Frekvence 1 z Pardubic w Polsko (Gniezno) na frekvencii 97,4. :D
mas na www.listenlive.eu www.tunein.com alebo napr. na streema.com ;-)
Práve teraz Kristína-Pri oltári :-)
na akej frekvencii?91.0 FM alebo 94.1 FM?A kde bývaš-na Severe,Košúty,Záturčie,Ľadoveň,Jahod níky,Podháj,priekopa...?
Kedysi som býval na Severe(pri dopravnom ihrisku-nedˇaleko ZŠ Budovateľov)-Jilemnického
V Martine máme super signál. Je to jediné rádio, ktoré počúvam.
V Žiline sa dá zachytiť Frekvence 1 z Ostravy v slabej kvalite. Okrem toho ide na mnohých miestach bezproblémovo na 94,1 z Radhošte. Často stačí aj prenosné rádio, no niekde treba silnejšiu anténu - napr. Hradisko zvykne "cloniť".
stačí jeden post pod názvom "ide u vás/cz stanice",nie pre každú zvlášť.
-ČADCA: Ostrava-Hošťálkovice,na veži super,podobne aj na prenosné rádio a teleskop.anténu aj s RDS.
Podobne je to aj s vysielačom ValMez.
Trenčín - ide veľmi dobre aj na 104,5 Brno, aj na 105,0 Zlín.
Aspoň mám čo počúvať, lebo slovenské rádia stoja za ...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň