Diskusia k téme Sucha Hora
Stožiar na Suchej hore nebude 28.7.2010 vysielať od 7 do 20 hodiny, lebo ho budú natierať. Vstupenky sú v predaji :o) Len, aby sa nepomýlili a nenatreli ho na modro-červeno alebo modro-bielo alebo ružovučko... :o)
Ja som z levic a na radio chytam vsetky stanice radiove čisto.Tak isto na antenu ked si dam tak chytam pekne bez zrneniia TV MARKIZA.
ale viem ze z lubotic a niznej sebastovej ho urcite nevidno a nizna sebastova je cast presova maju tam dost blby signal nahradzaju si to kralovou holou ide super bol som prekvapeny
pre Ondreja: vysielač Dubník vidieť z Prešova aj zo železničnej stanice - pri Baumaxe a Hypermarkete Tesco, zo Sidliska II a III, zo Sekčova, zo Solivaru, zo Švábov, zo Šarišských lúk. Z celého Prešova, nielen z Kalvarie. Je presne v strede výklenku, kde sa znížujú dve pohoria - Kráľová a Zbojnícky hrad.
V CA má celkom dobrý signál.Síce mono,ale s RDS.Kedysi tu išlo perfektne mono(aj na šumítku) na 104.0,no neskôr ho zakrylo RADIo ORION na 103.9 z ValašskéhoMeziříčí.Rovnako išlo OKEY na 106.0,neskôr ho prehlušil LUMEN na 105.8 z CA-Drahošanka.Celkom fajn ide RADIO HEY.
dubnik vidno z tychto miest:vranov nad toplou humenne michalovce kosice presov z kalvarie
myslim ze problem nebude vykon ale poloha
Suchá hora má určite lepšie pokrytie ako Dubník, pretože je vyššie asi o 350 metrov.
oproti dubniku ktory ma tiez 100 kW myslim slovensko a regina to je mizerne
ale kusok severnejsiuz to ide.
Náhodou to nie je až také biedne, väčšinu rádií zo Suchej hory naladíš celkom slušne napr. v Komárne (FUN, Okey, Hey!, SRo 1...). Suchú horu zachytíš aj v Budapešti ( http://www.youtube.com/watch?v=tePicVRq1CA) , hneď prvé rádio na videu sú Jemné Melódie, ešte tam máš aj SRo 1 na 90.10 MHz a Hey! na 97.60 MHz. Suchú horu zachytíš aj v Šoproni ( http://www.youtube.com/watch?v=f3o1YZref2M). A dokonca FUN-ko sa dalo pred nejakým časom zo Suchej hory zachytiť až v Grazi, neviem, že ako je to teraz. :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň