Diskusia k téme Najlepší "čítač" správ

celá TV Angelika a celá TV Hnoj

Zo súčasných jednoznačne Ondrej Holič.

Ondrej Holič, Viera Polešovská a Katarína Ščepánová...A samozrejme, dnes už v rozhlase asi nepracuje, ale Pavol Šrámek...

Páni...kvitujem to, že presne viete, že "správar" má poslucháča zaujať pútavým infovýberom, charizmou, dôvtipom, šarmom, inteligenciou, prímapočúvateľne zafarbeným hlasom...a preto aj u mňa najviac boduje - pre mňa stále éterovo decentne príťažlivý ostrieľaný mediálny praktik v najlepšom rádiu s najlepším výberom hudby všetkých čias ...a volá sa pán Igor Štefuca v najlepšom slovenskom = VIVAéteri Btw: ...no nie je podarený,hááá? :D :D

Ja si ho pamatám hlavne z Hviezdy FM to bol jeho odrazový mostík až keď zanikla sa presúval inam.

Ja si pamätám Ďura z Headlinov, z Funrádia alebo jedného času mal aj svoju rubriku vo Freetime (ak sa nemýlim) "Ďurova Bodka". Súhlasím s tým, že je jedným z naj.

najlepsi je asi aj ja sa pripajam Gejdos a Jasik best a sity

Dodo Hlbocan,bol na Hviezde FM,HEY ! Ale kde je teraz?

Juraj je vy - ni - ka- jú -ci! Rádio Sity a rádio Best! Správy - vynikajúce! Juraj Gejdoš je pán!

donedávna ešte pracoval pre rádio Impuls (CZE) ako spravodajca, neviem či ešte pracuje, čítal správy aj pre ONE BB.

Asi myslíš Jura Gejdoša. Ten je super :D

najlepsie cit spravy jeden manik na radiu Best
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň