Diskusia k téme Zahraničné mesto, v ktorom idú naše stanice v takej kvalite ako u nás
nieco nove z dovolleniek? kedysi sme riesili 1098kHz ale zaujima ma stabilnejsi fm prijem...
No tak potom hrá tam Best FM, ale označenie má Lux FM, divné.
frekvencie best fm 105,5 MHz doneck 102,8 MHz mariupol charkov 104,0 MHz viac info na http://bestfm.fm/goroda-veschaniya.html
best fm je uplne ine radio lux fm ostalo
Zrejme sa premenovali na Best FM, chytám to zo satelitu (16°E).
To sú len poradia stanic t.j. POLSAT, TV 4 - CZWÓRKA, TVN, TV PULS... a tie mapy sú riadny neprehľadný gýč!
a tvp 3 tvp 4 tvp 5 tvp 6 a tvp 7 ani vobec nexistuje
tie mapy pokrytia poznam sam bysom navrhol lepsie to nie je mapa pokrytia ale kruznica so zvolenym potrebnym polomerom
http://fmscan.org/ - zadat hore radio alebo tv vysielače, kliknut na senderkarte a dalej už vybrat krainu a kraj v tom štate (np. Europa/Polen (POL)->Małopolskie (MP)->TVP1 59 toto určite ta zaujme.
pocuvaj a nejake mapy pokrytia sa nedaju zohnat myslim vsetkych polskych rozhlasovych a televiznych vysielacov
z toho zoznamu dole myslim ze by ti mali ist len 60,00 kW H
91,5 MHz jedynka wisla skrzyczne 10,00 kW H 95,7 MHz radio zet wisla skrzyczne 10,00 kW H 103,0 MHz radio katowice wisla skrzyczne 10,00 kW H a 100,8 MHz trojka wisla skrzyczne 10,00 kW H ti nejde skus to malo by ti ist aj toto doporucim ti jednu stranku kde zistis vsetko http://www.fmscan.org MHz p Cty program transmitter H max Pmax
93h POL RMF FM Katowice/Kosztowy (SL) 344 60 info
94.1v POL Radio RMF Classic Katowice/Kosztowy (SL) 0.6 info
94.5v POL Roxy (94,5) Katowice/Kosztowy (SL) 0.5 info
95.5v POL Radio Eska Rock Katowice/Kosztowy (SL) 1 info
97.9h POL PR 1 Katowice/Kosztowy (SL) 344 60 info
99.1v POL Radio ESKA (Slask) Katowice/Kosztowy (SL) 0.3 info
99.7h POL PR 3 Katowice/Kosztowy (SL) 344 60 info
102.2h POL PR Radio Katowice Katowice/Kosztowy (SL) 344 60 info
103.7v POL Radio Maryja Katowice/Kosztowy (SL) 3 info
105.6h POL PR 2 Katowice/Kosztowy (SL) 344 60 info
107.6h POL Radio eM Katowice/Kosztowy (SL) 344 60 info
Na severozapade SR na tychto frekvenciach hraju:
91.5 PR1, 95.7 Radiozet, 99.7 PR3, 103.0 Katowice, 107.6 Radio EM
takze zrejme to budu tieto.
Tie frekvencie su 103.0,99.7-tu sa mi to prelina z Expresom z NMnV,95.7,91.5 a 107.6-tam tiez pri malom pohybe ide Expres z BA. Diky za zistenie nazvov.Ta 95.7 je tusim Polske Zet,ine neviem.
tak isto VIVA zo Sitna 105,1 MHz ide dosť daleko v Madarsku smer juho-vychod
davnejsie ked ešte nevysielalo HEY! na 97,6 MHz sa dalo zachytiť Slager radio na 97,5 MHz z Tokaja v Leviciach.....teraz je to už passe
fun radio hra dobre aj na semmeringu na svahu
Tie frekvencie Polskych radii zistim,potom ti dam frekvencie,budem rad,ked pomozes s identifíkaciou..vopred diky.
maju v Rakusku,viac ako 80km od Viedne-nemozem si spomenut teraz na mesto do ktoreho som siel,sa dali pocucavat Fun Radio,Radio Viva a slo aj SRo 1-vsetko z BA vysielaca Kamzik.Viem,ze to mesto bolo takmer az pri Ceskych hraniciach.Ak si spomeniem,doplnim ho.
napis frekvencie zistim ti vsetko
Som z Vrboviec a na kopcoch v okoli Vrboviec sa mi podarilo zachytit nejake polske radia.Frekvencie zistim,ale potom by som rad vedel od niekoho,o ake radia sa jedna..Takisto polske radia idu aj v okoli Krajneho,Vrboveho-ale na vyssie polozenych miestach
Prosim ta, to co tu pises? Ako ja som to o tej pokute pisal uplne s nadlahcenom vyzname a skor zo zartu, nevedel som, ze u vas na vychode sa zart berie, ako vazna vec.. Ale uz zacinam chapat, preco sa vychodnarom hovori: "saleni vychodniari..."
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň