Diskusia k téme Tohtoročná inverzia
Dnes nad ránom hrali odrazom DAB+ 12 C Praha,11C Opole,12B Wroclaw v údolí na Kysuciach.
Neviem či je to tou inverziou ale len teraz nedávno my prestali fungovať všetky FM kmitočti z kamzíka a na všetkých týchto kmitočtoch prebíjajú maďari myslel som si že je niečo z anténenou FM inštaláciou ale keď v pohode chytám stanice z nemecka neviete že aký môže byť problém ?
Redakcia by toto vlákno mohla premenovať na skrátený tvar "Inverzia".
Piano sa dalo obchádzať, ale už to myslím nefunguje.
nepijano funguje? lebo mne akosi nie... nemozem si docitat clanok zo sme
Chorvátske verejnoprávne rádiá (aj slovinské) sú aj na sat. pozícii 16°E. Na satelite prvý program CRO verejnoprávneho rádia bol zhruba pol sekundy oneskorený oproti 102.4 MHz. :)
v sobotu podvečer boli opäť zlepšené podmienky pre príjem rádií, na 102.4 som zachytil Chorvátov s RDS (HRT-HR1).
Práve som dopozeral Najlepšie počasie a v ňom sa predpovedá inverzia na niekoľko dní dopredu a to by malo mať vplyv na to o čom je táto téma, tak vari niečo zaujímavé bude
Aktuálne panujú mierne zlepšené podmienky pre príjem (tropo), čisto mi hrá MR2 94.8, ktoré je bežne nepočúvateľné.
Nz. Ty si na to neprišiel ? :-)
dakujem ti a ten nacnemuh je kto
V RT (NEO FM) čo som videl, tak boli názvy práve hraného songu, zdá sa mi, že nejaký maďarský.
aky ma neo fm a class fm radio text pripadne ine radia ja ho nemozem vidiet pretoze moj mobilny telefon sony ericcson T 280i ho nepodporuje a moje autoradio sony ho tiez nepodporuje
dobre mi hrá teraz i 94.8 MR2. Zaujímavé, že 89.5 mizerne.
sú u mňa (BB) lepšie podmienky ako obvykle, na NEO FM 95.5 nabehlo i RT a 104.7 mám čistý príjem.
100% spickovy kvalita. Sem tam nejaka ta signalova diera, al inac v poho
niekoľko dni po spusteni do prevadzky išiel som cez Liptov dialnicou. Dosah stanicy na autoradio bol zhruba do Vychodnej a do RK (kvalitny prijem aj v celom meste) zapadne.
v akej kvalite chytas l-radio 106,4 MHz zakladna skola ulica ceskoslovenskej brigady liptovsky mikulas 0,50 kW H
Hej zapadne. Juzne som to sekol. No kojal takmer vobec (ked sa to vezme tak vobec) a radhost,len ta F1 sem tam pritepi
chytis v liptovskej teplej kojal alebo radhost myslim na tie tvoje smerove anteny
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň