Diskusia k téme Samostatna kota pre Radio_FM v Dolnom Kubine?
Uz to opravili. Aj ked ten vyskovy udaj 658 metrov sa mi stale akosi nezda.
Tiez si myslim. Neviem, kde prisli na tych 658 vyskovych metrov pri "vodarni" kde je Expres. Ani zemepisne suradnice im celkom nesedia. :)
Clovek by cakal, ze ked to tam priadavaju 2 mesiace, ze to tam aj daju riadne. Aspon ten vodojem 2-krat ich tam mohol trknut, ci to nema nahodou nieco spolocne. :-)
Samozrejme, ze je to rovnaka kota, v zozname je to uvedene zle. Pri Exprese maju uvedene nejake divne bohvie odkial vycucane udaje a tak im to pri pridavani SRo 4 asi nesedelo :)
V zozname vysielacov (aj frekvencii) na radia.sk som si vsimol, ze don (konecne) pribudli aj frekvencie pridelene v jesennom licencnom konani v novembri.
A zarazila ma prave kota pre novopridelenu frekvenciu Radia_FM v Dolnom Kubine. V zozname je uvedena ako samostatna kota "Dolny Kubin, Velky Bysterec - vodojem" (pre Radio_FM). Podla mojich informacii bola frekvencia pre Radio_FM pridelena na sucasne stanovisko Expresnetu (ktory by mal vysielac Radia_FM aj prevadzkovat) na vodarni nad sidliskom Velky Bysterec, odkial uz radio Expres vysiela (95.40 MHz) a ktora je v zozname uvedena ako "Dolny Kubin - vodaren". A malo by sa teda jednat o jednu a tu istu kotu.
Napriek tomu su v zozname uvedene ako dve rozne koty, kazda samostatne pre kazdu frekvenciu (Expresu aj Radia_FM).
Nevie niekto, kde je teda pravda? Maju tam radia.sk preklep, alebo o niecom neviem?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň