Diskusia k téme live prenosy v radiu
jasneee Fo5 bolo super spominam nato a tusim to zacali davat nejak od januara 2002 nie??? no a potom to zaniklo
pre andyho expres je o nicom nikdy take nieco nebudu davat ja si spominam na vsetko a tiez si spominam na fun o piatej z bratislavskeho auparku ktore islo na stv 1 zvuk a obraz a s miernym omeskanim to islo aj na fun radiu zvuk
mas tu napr exklusive powerd by o2 na fmku, funko davalo zaznam z koncertu skupiny krystof, pred dvoma rokmi to bola seria koncertov live earth tiez na funku noo myslim ze fajn nestazujem sa ale tiez by som toho bral viac je to take spestrenie programu radia...
ale cakal som ze expres bude prenasat tie ich koncerty slovenskych hviezd :-))) hmm ale nic.. skoda
pamatate sa ake rozne exkluzivne prenosy z roznych hudobnych akcii kedysi byvali v radiu? ja osobne velmi rad spominam napriklad na akcie ktore sprostredkuvalo fun radio (cremafields, discotv, diskoteky z bajkalu, fun mastermix live...). ked uz teda chcu ist radia formou nemoderovaneho vysielania, tak aspon nech sa v niektory den v tyzdni venuju vo vecernych hodinach takemuto druhu vysielania...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň