Diskusia k téme Zlaté FM roky 90-te
Odporúčam tvojeRADIO.com - GOLD 80/90
Sú tam síce aj 80.roky ale je tam veľa 90-tok a veľa Eurodancu takže kto má rád určite by mal vyskúšať. Navyše poslucháč môže ovplyvňovať playlist na stránke rádia. Prikladám link.
http://www.tvojeradio.com/index.php/radia/gold-809…
Malo by šancu, lebo 90.roky boli s dobrou hudbou, ale pre mňa od 80.rokov.
Potom napíšte ako sa vám páči? :-)
Podotázka: Malo by rádio,ktoré by hralo výlučne 90 roky u nás šancu?
Zrovna balady od Metallicy hraju u nas aj Jemne Melodie :)
Metallicu slyším ráno zcela normálně, buď na Beatu nebo Rockmax.
... dnes je 19 rokov, keď začalo vyslielať bývalé rádio Rock FM? veru, letí to... Mimo tých, čo mohli v BA a okolí naladiť Fun sme to asi všetci počúvali a pozorne vnímali každé slovo, a muziku. A hralo sa tam vtedy všeličo možné. Žiadne prísne playlisty. Napeckovaná vec od Metallicy aj ráno o 8.30...
Tak to je vyborny track.. Tuto pesnicku dokonale poznam, ale priznam sa, ze podla tvojho popisu by som na nu nebol v zivote prisiel :)))
Ide o túto pesničku, konečne som ju našla.
Najviac sa to podoba na skupinu S club seven, oni mali trebars hit Dont stop mooving, alebo dalsie.. Connels predsa spieva muz a nie zena..
if we can to be lovers bol k tomu aj klip z klubu, spievali to ženy asi takto sa to začínalo, najprv hral kúsok klarír
Na stránkach s mp3 mi nič také nenašlo keď som si dal club 75, viem že bolo niečo také ako S Club seven, prípadne skladba 74-75 od Conels alebo tak nejako...
Prosím Vás poradte mi, hľadám pieseň hrala sa v 90tych rokoch v názve skupiny alebo pesničky bol club 75, spievajú to ženy, nič viac neviem, minule som ju počula a spomenula mladosť. Bol k tomu aj klip a odohrával sa v klube asi club 75. Ďakujem
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň