Diskusia k téme Povinosť alebo nepovinnosť prevádzkovateľa retransmisie vysielať lokálne televízie
inac mne na jamnickeho v karlovke nejde karloveska televizia a zaujimave je ze o dve ulice dalej na hany melickovej mi to islo.. rozvod upc nema to s must carry nic spolocne sice ale je to kazdopadne zaujimave...
Pre prevadzkovatelov kabloviek plati tzv. must carry, ktore sa vztahuje na slovenske TV a radia, ktore sa daju prijimat terestricky. Pokial TN Televizia nie je dostupna terestricky, toto ustanovenie sa nevztahuje.
Skutkovy stav je ten, ze must carry sa minimalne v pripade rozhlasoveho vysielania blatantne porusuje a zatial s tym nikto nic neurobil.
Dobrý deň, potreboval by som informáciu, či je prevádzkovateľ retransmisie povinný (alebo či nie je povinný) vysielať lokálnu televíziu a aké ďalšie podmienky na vysielanie sú potrebné. (z oboch strán) Konkrétne ma zaujíma, prečo prestala vysielať spoločnosť UPC Bratislava Trenčiansku televíziu (ďalej iba TN Televízia) v analógovom vysielaní. Od UPC som dostal informáciu, že TN Televízia jej na ďalšie obdobie neposkytla súhlas. TN Televízia to popiera. Ďakujem za odpovede.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň