Diskusia k téme Film Satelit - Vysielacia stanica, nespomínate si…
Nevie niekto náhodou názvy týchto dvoch filmov podľa opisu, prvý išiel nedávno na STV a druhý pred cca 5 rokmi:
1. - Otec s dcérou hľadajú na aute podľa fotografie taký starší tehlový dom, kde by mala bývať ich mama, medzi tým sa zastavia aj v reštaurácii v meste (pravdepodobne ide o anglický film)
2. - Muž so ženou idú na aute k jazeru, je tam také drevené mólo. Film sa odohráva na brehu toho jazera, idú sa aj čĺnkovať na loď (ide o poľský film z cca 60. - 70. rokov, málo sa v ňom rozpráva, ide skôr o psychologický film)
Ak to podľa tohto stručného opisu niekomu niečo hovorí napíšte názov alebo aspoň tip na možný názov
ja som nasiel tam vela verzii. ale na nestastie ani jedna nebola sk,cz
Iba titulky cz sa este daju stiahnut. noo v jednom to bolo aj v baliku.
A neviete náhodou, či neexistuje DVD v slovenčine alebo češtine s týmto filmom Neznáma frekvencia - High Frequency - Qualcuno in Ascolto © 1988.
Tak mi to nedalo, pátral som a vypátral. Tu sa o tom filme niečo píše: http://www.answers.com/topic/qualcuno-in-ascolto
(anglický názov je High Frequency, rok 1988). :)
Neznáma frekvencia, bolo to myslím z talianskej produkcie. Neskúšali ste napísať do STVčky pre bližšie info?
ajja som hladal ale nikde to neviem najst podla nicoho.. skoda moze to byt dobre :)
Myslim ze ten film sa volal Neznama frekvencia. Daj info ci sa nemylim ale myslim ze nie.
Film Satelit - Vysielacia stanica, nespomínate si…
Nespomínate si náhodou niekto na jeden film, čo dávali v roku 1996 na STV. Volalo sa to, nie som si istý: Satelit alebo Vysielacia stanica… Jeden technik /okuliare, dlhé čierne vlasy/ býval na vysielacej stanici - v chate s veľkým satelitom vysoko v Alpách, mal tam zajaca, počítac a začalo sa to tak, že hral pred chatou na snehu na bubnoch. Cez satelit, vysielačku a cez net sa mu podarilo spojiť s jedným chlapcom, ktorý žil niekde v Amerike v pobrežnom majáku a cez kameru na nete sa tomu technikovi a chlapcovi podarilo odhaliť vraždu v nejakej miestnosti, len nevedeli, kde to je, ale neskôr sa im podarilo identifikovať miesto, kde bol v tej miestnosti počítač so statickou kamerou a to podľa záberu zväčšenej bankovky a pohľadu z okna. Tá mafia, čo vraždila po nich išla…, ten technik niekoľkokrát vyšiel pred tú chatu a pozeral sa hore a bol záber z hora zo satelitu až k zemi, kde ho zamerali zo satelitu pred tou chatou a potom ho tam asi aj našli a skončilo sa to tak, že po toho technika prišla pomoc na tú vysielaciu stanicu v Alpách, nejaký ratrak sa vynoril z hmly, lebo niekoľko dní sa nemohol dostať pre snehovú kalamitu preč. Viac si nespomínam, ale bol to perfektný, napínavý film. Nepamätáte si niekto podľa toho, čo som opísal o aký film ide, lebo chcel by som ho veľmi vidieť, ale neviem sa k nemu dopátrať a názvovo nie som si istý, napamätám si presný názov...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň