Diskusia k téme TA3
Koho práčka peňazí to tak o môže byť, a este uňho nebola NAKA?
No to im ale trvalo,ako hladnėmu sr@nie...až po 20rokoch prišli na to, že spravodajstvo musí fičať 24/7?aj keď TA3 sa na spravodajskú tv len hrá
Prvé dnešná reportáž o včerajšom úmrtí Milana Lasicu tak bola až po 06:30.
Pretože toto je portál o slovenskom rozhlasovom prostredí, dovolím si pripomenúť, že už aj v starom dobrom Exprese plnom moderátorských hviezd patril Norbert Dolinský medzi tých najlepších. Kdeže sú tie časy..
Nabuduce uz bude mat plexi ala Ficko.
si dal v relacii ktoru moderuju každy pracovny den dole ruško ked tam mal Fica a ked tam prisla Letanovska(Za ludi)hned si ho nasadil a ospravedlnoval sa.V čt24 moderatori ani hostia nemaju ruška a je to v poriadku.To len na Slovensku všetci moderatori nosia ruška.Idiokracia pokračuje dalej.
Už nejaký ten piatok sa po 01:00 ráno vysiela niekoľko hodín len tmavá obrazovka.
Platiť za kvázi spravodajstvo ? V noci veštenie a erotika na telefón...stanica, ktorá ani po 20rokoch svojej existencie nie je schopná nabehnúť na 24/7nonstop formát, nie je ani spravodajskou stanicou .
Ten obsah čo ponúkajú, nie je hoden pletenia.
Predvoľba TA3 HD ... https://d.radikal.ru/d11/2103/e6/f6297bc5b0c9.png
TA3 by sa mala vrátiť do pozemnej digitálnej televízie..mala by byť v HD.
Ak im niečo nepasuje / nevyhvuje "seknú". K objektívnosti to má veľmi ďaleko... detto propobirmovaná, progenerátorová, proopozičná a prokremeľská RedTVS
Vcera ma definitivne odohnali od ich vysielania.
Najprv celu dobu avizuju, ze ocakavaju nejaku tlacovku, clovek ma TV celu dobu zapnutu, aby si ju vypocul...
a ked konecne zacne, nechaju ju nejaky cas ist a nahle ju potom seknu...
Toto som od spravodajskej televizie neocakaval. Ci chcem ci nie, musel som si najst iny zdroj sledovania.
V doplnujucich otazkach novinarov je kopa skvelych otazok - oni nechaju len tu od redaktorky TA3, a dost...
skoda.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň