Diskusia k téme Top moderátori v slovenských rádiách
Moderátorka Andrea Šeligová, Beta ráduo Topka. ????❤️
rock fm radio vzdy bolo jedine a najlepsie....RASTO, JULO, GAJO A JARKA
Učiteľ! S ním je ráno sranda, pokecíky - prekecíky, titulkárium - vždy kvalitné! Počúvame ho cez internet v práci.
moderatori su dobri,Brano Dvonc-to bol skvely hlas v radiu,Martin Fencak,Evita,Mirec-to su moje typy.
Určite by si tu našli miesto Juraj Čurný a Gajo Kuruc. Výborná znalosť v hudbe a Gajo aj pohodový prejav a rôzne slovné prešmyčky
mne osobne velmi chyba vo vysielani Evita, velmi som mala rada jej humor...
Marcel je u mňa v pohode, otázka je či je v pohode aj pre nižšie cieľové skupiny a či je vhodný na oslovenie nižších cieľových skupín. Nižšie cieľové skupiny však pre rádio veľmi dôležité nie sú a preto sa nad tým zamýšľať asi ani netreba... Marcel je určite v pohode, kým ide Funku o čo najširšiu cieľovú skupinu, nie je čo riešiť...
Marcel Forgac je moderatorsky odpad... Kedysi bol moderator.... KEDYSI - doba minula.
Marcel Forgac je moderatorsky odpad... Kedysi bol moderator.... KEDYSI - doma minula.
adela a sajfa martin fencak marcel forgac
"Sčasti _FM"
Zartujes? Myslim, ze _FM to riesi velmi obsiahle a nie iba "scasti". Momentalne svojim sposobom naylepsie radio u nas, hoci to nie je ten typ radia, co prisluchovo hra v krcme tie iste hity. A to este nepodcastuju uplne vsetko, co je on-the-air. http://www.radiofm.sk/podcast/list No a blbe reci v radiach su asi preto, ze to tak chce posluchac. Predsa uz vsetky celoplosky vratane _FM bezia pekne "namapovane" a "formatovo uhladene". Skoda reci. Je to cele business.
Ziiiv, bavi ta to omielat furt dokola?
Daniel Baláž?žartuješ?Kava?
Pre mňa nepočúvatelní moderátori...
Ale každý máme svoj vlastný vkus...
Len keby bolo pre dobrých moderátorov dost relácií...
Lebo každé rádio je podobné...
Akože nadupané ráno,plno rečí,hostí a potom celý deň len hudba a trápne inormácie tipu : dnes je sobota a prší a aj napriek tomu príjemné počúvanie.Lucia v _FM je majsterka na blbé prispaté reči!
Dookola v každom rádiu 2 rubriky : počasie a dopravný servis...
čo tak hudobné , filmové,kultúrne,webové ... novinky?
Sčasti _FM ale dokedy takto ďalej???
Ešte ma napadol dodatočne...v Čechách beží na ČT2 hudobná relácia Ladí neladí a v rádiu by sa mi páčila jej obdoba s Michalom Kaščákom :-)
Števo Dvorský(SRO1), Martina Kardošová(SRO1), Michaela Závodná(Fajn, Okey, Musiq1), Marián Staráček(Expres), Adela Banášová(ale sama, resp. v inej neohranej dvojici), Roman Nadányi (Zet), Janka a Marek Behúňovci(Zet), Biba (SRO4), Martin Nikodým, Miňo (zlaté časy Funradia a Kokoriko), Laco Lučenič, Milan Lasica a pod. v relácii ušitej im namieru :-) Inak tých ľudí by bolo viac :-)
To nevadi. Je popularny:-) A aj ja ho povazujem za dost dobreho moderatora, aj ked svoje najlepsie roky uz ma davno za sebou. Mam rad moderatorov, ktori su osobnostami a ktorych si len tak lahko s niekym nepomylis.
Julo Virsik urcite nie. Absolutne nema mikrofonicky hlas.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň