Diskusia k téme nový web www.rebeca.sk
Ale HEY asi 87.7 MHz nebude treba...mozno len kôli študiu a martinskej frekvencii
To je overená informácia? Je skutočne rádio rebbeca na predaj? Ak áno, tak ju kúpi dosť pravdepodobne rádio HEY.
Keď už sa tu o nej rozbehla diskusia nedá mi nespomenúť dosť veľké diery v hudbe a programe momentálnej Rebecy. Dosť zlým riešením je predaj reklamy rádia pokrývajúceho stred SR firmou z Bratislavy. Tam ich mal zastupovať skôr RádioNet a v regióne to mali riešiť vlastným marketingom. Miestne firmy si nepôjdu reklamu kupovať do Bratislavy. Za krátku dobu svojej existencie sa Rebeca do zisku takto dostať ani nemohla, skôr presne naopak... A výsledok? Nekončí, ale je na predaj.
Plne s Tebou súhlasím,veru už to nieje stará dobrá Rebeca.Už som o tom bol písal v diskusnej téme venovanej Radiu Rebeca,pri príležitosti 11.výročia začatia vysielania.Kedysi so bol skalný starej dobrej Martinskej Rebeky,ale teraz ma oslovuje oveľa viac Rádio b1,ktoré boo svojho času sesterskou stanicou Radia Rebeca-b1.
Ak by skutične došlo k druhemu "pohrebu" Radia ReBBeca,aspoň podľa mňa by bolo,potom,najvhodnejšie prideliť uvoľnené frekvencie rádiu b1.TAk by sa duch starej dobrej Rebeky vrátil tam,odkiaľ vyšiel...
od nemenovanej osoby, ktora pracovala v martinskej rebece, sokm pocul take nieco, ze rebec vraj pomaly ide koncit pre financne problemy, tak som zvedavy, kolko je na tom pravdy..
ale jedno je pravda, rebeca uz nema taku uroven ako kedysi
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň