Diskusia k téme DVB-T na Slovensku

Dobrý den,
Neviete mi poradit ktorý HD DVB-T prijímač si kupit?
uvažujem o jednom s týchto:GOLDEN MEDIA MANIA 2 alebo BENSAT 125

Dobrá mašinka je Golden Media Wizard HD Vote, dá sa pozerať aj slovenská platená DVB-T televízia cez to..dajú sa cez to sledovať aj satelitné programy. Údajne má vynikajúci tuner, prehrá
množstvo AV formátov. Toto zariadenie sa dá zohnať v cene do 80-ich EUR.

Zaujímavé, že teraz v MUX-e 1 nenaskenuje názvy staníc. Len WAU ako "WAU x" a ostatné stanice nemajú žiadne názvy.
Inak v MUX-e odpojili INFOKANÁL.

čoskoro možno spustia MUX2 na Kráľovej Holi k.27 tu sa píše že už sa ide uvoľňovať k.27 v Banskej Bystrici http://www.power.szm.com/spravy/spravy_new.htm

to je otazka na Madarsky tel.urad. Stale si totiž chránia analogové pásmo aj ,keď ho už vypli.

MUX1 -50 Kanal Nitra stale nemam ziadny signal kedi navisia vikon tohoto visielaca konecne :(

Slovak Sport.TV 3 v MUX1
http://goo.gl/sQHU6u

Slovak Sport.TV 3 v MUX1
goo.gl/sQHU6u

ja mozem povedat z vlastnych skusenosti,ze vstavany dvbt tuner v telke ma omnoho lepsiu citlivost ako boxy,mam sony ledku a porovnaval som ju s mnohymi prijimacmi ako strong mpeg2,potom strong iny typ mpeg 4,zircon,opticum,synaps atd.,ale ani jeden nemal na ten v sony,ktory napr. nakanali 68 z tokaja,uroven 8%kvalita 0%siel bez sekania obrazu,este strong mpeg2box sa ako tak chytal,ale ostatne vobec,vrelo odporucam ten sony,mozno panasonic,ostatne neviem

http://www.youtube.com/watch?v=KI0iU54WgQ4 Nemám priamo skúsenosť, ale pozri si toto video a prvý komentár od užívateľa Quido Quido.

máte niekto skúsenosti so Zirconom s Plustelkou? Aký má citlivý tuner voči ostatným stb?

Vyjadrenie spoločnosti Towercom:“Uvedená situácia (odkódovanie uvedených TV staníc) nastala v dôsledku prepínania služby na záložnú vysielaciu technológiu počas vynútenej technologickej údržby“, informoval portál SatelitnáTV.sk Michal Šuran, marketingový manažér spoločnosti Towercom.

nejde FTA (ochutnávka skončila).... :)

ešte tam nepridali kódovanú TV8. :-)))

ako kodovat LUX mi pride ako ina sranda :) :)

Do pondelka by mali byt pristupne ;)

tie stanice budu volne siritelne cez antenu,pise to aj towercom na ich stranke

ČT1, ČT2 a LUX idú FTA v Plustelke asi od 19:55..zrejme promo, uvidíme dokedy.

Neviem preco ten slovak sport tv 3 nejde v lv vraveli ze pojde o 2 tyzdne a stale nic preco ?

Slovak sport TV 3 nejde zatiaľ ani v Žiline a ani v Banskej Bystrici, nakoľko je pre nich ako televíziu problém finančne zabezpečiť si dopravu signálu k spomínaným vysielačom.

Kedy už tam pribudne Slovak sport tv3? Už to malo byť pomaly mesiac a nič s tým nerobia, len sa chvália, že už to ide v GA, TT a NZ a hneď to mali dať aj do LV a stále nič!

Ja si stale myslim že by sa to neujalo lebo mi povedz koľko tych slovakov ovlada cudzi jazyk a kolko z nich by len malo zaujem o ten program podla mna by tam boli tie čisla sledovanosti strane male . Mozno v inych krajinach o to maju zaujem ale slovensko bude vždy slovensko a slovaci o cudzi jazyk v tv stale neprejavuju zaujem . Ved si len pozri čisla sledovanosti ked jojka vysielala Griffinovcov v eng skoro nikto to nepozeral
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň