Diskusia k téme nové rádio HEY
LENZE U NAS JE TO MOZNE PRETOZE BYVAM V PRIEVIDZKOM OKRESE A NOVOZAMOCKA FREKVENCIA NIE JE AZ TAKA VYKONNA.V MINULOSTI KED NA RK FREKVENCII VYSIELALA HVIEZDA FM,TAK SIGNAL MAXU NEBOL ANI ZDALEKA TAKY AKO DNES
Ružomberská frekvencia Ti nemôže rušiť lokálnu z NZ...
Len nech nespustaju Ruzomberok 98,8 lebo mi brutalne znekvalitnia signal radia Max 98,7
Jedna vec co slubia na zasadani RVR, druha vec je co bude realita. Pravda je, ze tento model je pre nich zbytocne nakladny a neviem preto, ci tato idea nepojde do stratena, alebo neostane v maximalne mininalizovanej podobe... Budu radi, ak to stihnu vcas spustit, nepredpokladam, ze hned od zaciatku s regionalnymi studiami.
kexx: nazor
Dobre, že si napísal "Malo by to byt studio v BA+regionalne studia tam, kde je vysielac", lebo všetci dobre vieme ako to s regionálnymi štúdiami a odpojovákmi na Slovensku je. Každý len sľubuje a činy nikde. Vážne si myslíte, že v takej Rimavskej Sobote bude odpojované vysielanie? Môj odhad je MAXIMÁLNE tak BB, ktorá pokryje aj RK, PP a RS. Navyše ešte polovicu frekvencií ani nemajú istú.
By ma zaujimalo, ci negativny nazor na HEY je len Tvojim subjektivnym alebo vidis "viac do vnutra" :)))
Inac, to ze HEY nepouziva v CR zrovna najcistejsie metody je davno znamy fakt :))))
Malo by to byt studio v BA+regionalne studia tam, kde je vysielac...teda NR, BB, PP... Centralny program+regionalne odpojovaky.
V súvislosti z rádiom HEY sa hovorilo ako regionálnom rádiu a pokiaľ viem tak Bratislava nikde ako sídlo ani uvedená nebola. Kde vlastne bude mať HEY sídlo? V Bratislave je to už prehustené a nebolo by odveci zapojiť do života aj ostatné kúty Slovenska.
Pozitívneho som napísal dosť, tak ako negatívneho. Stačí pozrieť rôzne diskusie. K Hey ale nemám čo pozitívne napísať a za svojim názorom si stojím.
Nielen s SK/CZ hudbou, prvé vyjadrenie Patejdla po udelení frekvencií: "Zo začiatku chceme hrať SK/CZ hudbu..."
Tentokrat sa musim "zavinaca" zastat- myslim, ze on je tu 1 z maala ludi, co ma xladnu hlavu a konstruktivny nazor- ja sem napriklad dost casto pisem svoje emocie na dane radia- ale je to preto, ze ja nie som z medialnej oblasti, kym" zavinac" je v tejto branzi ocividne doma...
A to, ze Hey neprinesie nic nove, je jasne uz dopredu- bude to Expres so slovenskou a ceskou hudbou...
Ty retard, tu vobec nejde o trieskanie hlavy o mur, ale taky ako ty to nemozu pochopit. Ide o to, ze skratka musis do niecoho rypat. Napisal si tu uz niekedy nieco pozitivne...
Kto tu a ako nadáva. Prečítaj
si čo píšeš a potom si sám trieskaj hlavu o múr ako píšeš. Aj negatívny názor je názor, či ty čakáš v diskusii len chválospevy? Sám sa zamysli nad svojím vyjadrovaním tu.
Tak teda takychto ludi mam najradsej. Do vsetkeho viete iba mrdat a pic****, ale v zivote ste este hovno dokazali, nechcem sa nikoho zastavat, ale ste riadne hovada. Iba do vsetkeho jeb***, aj ked velky kok** viete o tom, ako to bude bezat. Aj keby sa dnes zakladalo radio, ktore kazdemu vyhovuje, aj tak by ste don vsetci jeb***. Uvedomte sa uz. V jednom kuse sa tu najde par individualit, ktorim sa nic nepaci a potrebuju si dade vypustit ventil. Ak sa chces vynadavat, tak si tresni hlavu o mur, alebo choj na chat Mojsejovcov...
Za vulgarnosti a preklepy sa ospravedlnujem...
Pokial viem v tychto dnoch Hey organizovalo konkurzy v BA...asi sa veci zacnu hybat smerom dopredu. Aj ked osobne by som bol radsej keby toto radio ani nezacalo:)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň