Diskusia k téme 20. vyrocie takzvanej slobody
lenze politicke nazory a media maju toho vela spolocneho
Dosť zamorejute iné servery svojimi divnými názormi a pohľadmi na svet nemusíte sa aj tu montovať,toto je o rádiach nie o vašich politických názoroch...
Čakat? Ved cistky a znarodnovanie tu uz davno su, si nepostrehol?! Ludia su naivni a slepi, ako pred tymi 60. rokmi! A anarchia na ministerstvach a vo vlade si ide svojim zivotom a prihrava tym "piiiip" k nahrabaniu co najvacsich majetkov... Vid Tatry - pozemky, NCHZ - predkupne pravo, kupovanie medii dotaciami - STV, ci dehonestacia nepohodlnych - Sme, Stefan Hrib a pod.
Smutne... A 40 + 10 percent im to zerie... My si dame po 6 tis., prezidentom staci 990! To je ucta k byvalej hlave statu, ktoru sami volili!
Keď som videl včera v Televíznych novinách na TV Angelika ako mala jedna politická strana snem tak sa to bolo ako zasadnutie ústredného výboru KSČ! Nehovoriac o prejave čelného predstaviteľa. Mám pocit, že sa vraciame, alebo lepšie povedané, že sme v roku 1948. Niečo neuveriteľné (Už len čakať na znárodňovanie, čistky atď.)
No neviem, či je čo oslavovať, keď 20 rokov po zmene režimu je vo vedúcich funkciách plno eŠteBákov, esesákov a komunistov, ktorí len prevrátili kabáty, myslím, si, že nie je čo oslavovať, to musí prejsť niekoľko desaťročí, kým sa to všetko vyčistí (kým to bude všetko dávno ležať v hrobe...). Čítal som v novinách, že musia sa vymeniť 3 generácie, kým sa to vyplieni.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň