Diskusia k téme Zmení sa Rádio Okey o pár dní na Európu2?
Fun sa nemusi nicoho obavat. Tento paskvil robeny hura systemom ich nemoze ani teoreticky ohrozit :)
zaciatky... nechajme to teraz tak uvidíme čo bude o dva mesiace...
A takisto aj Inna - Hot....hra uz po tretikrat.
pink - lease dont leave , zaznela od 12:12 do 18,09h uz 3x.
inak som zvedavy, ako bude superit s fun radiom o hudobne novinky a najnovsie hity :) a hudobne premiery
Tiež hneď naskočilo nové RDS. O 12:12, možno s oneskorením dvoch až troch sekúnd, ale to je detail. :-) Asi 11 sekúnd bolo PS (RDS) EUROPA_2 bez hudby.
Aj frekvencia 98.5 sa zmenila hned v 12:12.
potvrdzujem rds 107,1 MHz europa 2 stebnicka magura 10,00 kW H o 12:12 sa zmenilo z okey na europa 2
Iba ze by odkupili niektore uz existujuce radio.
Hrozne, pocuvam zaciatok vysielania Europa2 a ked som zacul hlas Barbory Rakovskej, tak uz teraz viem, ze toto radio nebudem pocuvat. To teda nie je ziadna vyhra s takou moderatorkou. Preč s Rakovskou.
uz som aj pouzil ten ich kontaktny formular na webe :-)
napisal som nieco v tom zmysle, ze ak planuju dlhodobu spolupracu s Rakovskou, tak moje nadsenie z E2 trvalo zhruba 7 a pol minuty.
slovensko ma talent - rakovska ho nema :-D
co sa tyka hudby, tak zatial gulas. a reklama prilis casto.
upravujem teda moje odhady v teme:
https://www.radia.sk/diskusia/temy/1460_tipujme-vy…
podla mna takto budu radi, ak dnesnych 6 percent udrzia.
nebojte mozno tu budeme mat zachvilu radio impusl.sk a frekvence1 .sk a budu tu ceske radia pod slovenkov znackov.
myslim zo zvedavosti co tam hraju aky moderatori tam su zvucky a tak dalej
podla mna bude zo zaciatku europa 2 pocuvane radio hlavne zo zvedavosti uvidime aku bude mat pocuvanost
tiez som to pocul barbie
z markizy z telerana z pocasia a zo slovensko ma talent
z bývalého štúdia OKEY??? alebo majú nové štúdio???
AK UZ TERAZ BUDU MAT ZLE VYSLEDKY TAK BI SOM IM ODPORUCIL DAT VSEKY FREKVENCIE DO VYBEROVEHO KONANIA.LEBO TO UZ NEBUDE MAT ZMYSEL ROBIT TU TOTO RADIO.
taka napudrovana Barbie (neslavne) znama z moderovania Slovensko ma talent (okrem ineho).
Teraz som pocul, ze ju Mares aj nazval Barbie, tak som sa ani velmi nemylil :-D
leos mares vsetkych z radia okey sme vyhodili ani on mi tam nechyba neviem co tolko v poslednom case robime s tymi cechmi ceskoslovenska superstar o2 fer volania do ciech za domovsku cenu teda 0,13 eura a teraz europa 2 zrazu aky je mares u nas znamy
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň