Diskusia k téme Zmení sa Rádio Okey o pár dní na Európu2?
viem že to tu nepatrí ale aj z rádia HIT FM sa stala potom ako ho odkupil český majiteľ len Kopia RADIA Černá Hora tak snad si stačí kliknuť stranku černej hory a hit fm a hra sa to isté,tá istá hudba...
Dúfam,že z OKEY sa to nestane a nebudu to celé len kopírka českej Evropy 2
P.S-nejaká tanečná relácia by ma potešila keby začali dávať...
má stále záujem o Funko, ale Boris čaká že ho predá za astronomickú sumu. Počúvanosť Funka síce stúpa, ale cena za ktorú to chce NRJ Group kúpiť je menšia za akú by to Boris predal. Dohoda je v tejto chvíli ťažká ale záujem je a všetci v NRJ Group veria že k dohode príde. V minulosti však bolo k nej bližšie
Počúval som minule Virgin a myslím že je to niečo úplne iné ako česká Evropa2. No a Energy u nás asi nebude, lebo fámy čo tu kedysi leteli že NRJ Group má záujem o Funko sa nepotvrdili, teda Energy môže byť kdekoľvek v Európe ale na Slovensku zatiaľ asi nie
začína odpočítavať. http://www.okey.sk
teraz hrajú Break My Stride. :-)
Pozri,uvidime ako to bude.Len spolieham na to,ze E2 patri francuzom a ze to co bola volaky E2 vo Francusku(teraz Radio Virgin) a co je v cechach E2,ze bude aj u nas.Samozrejme by nebolo zle,keby v buducnosti vzniklo take Radio Energy(NRJ).Ale mozno,ze sa mylim a bude to vsetko uplne inac,co by som bol potom sklamany.Ved uvidime uz o 7 dni.
Základ neúspechu je také niečo riadiť z ČR, alebo človekom z ČR. Niekoľko firiem i z inych segmentov sa popálilo na "znalosti" čechov v rámci trhu u nás. Teraz majú pár dní na školenie moderátorov "last minute" ako ich zháňali, tak ich "last minute" vyškolia a tak "last minute" to aj bude vyzerať... Už teraz to zaváňa dobre nezvládnuté. Keď len prenesú model rádia z ČR, mechanicky preložia slogany to fungovať nebude...
Presne tak, uz terajsi Okey bol takmer 100% kopia prazskeho Bontonu a pokial pripadna Europa2 pojde v jeho slapajach a bude to len kopia tej ceskej E2, tak uz sa nemozem dockat ako dostane na frak aj od alternativneho Radia_FM :)
A este nieco: tyzdena prestavka bez moderovania prerusena len nejakymi autoreklamami odlaka aj tych poslednych vernych :)
To fakt bude terno. Uz raz cesky menezment dal vsetkym na frak s okey. Su neschopni a nemaju zjavne sajn o rozdieloch ceskeho a slovenskeho trhu, myslia si, ze ked prenesu model, bude fungovat. Nebude
Tak chlapci a mame to tu o 7 dni.Uz sa neviem dockat:-)Dufam,ze Radio Expres a Funradio dostane na frak a ze konecne budeme mat kvalitne radio na slovensku,ktore bude hrat aktualne hity a aj dance hits.
to bolo, že už o 7 dní. :-)
12.12 a 12:12 prichádza hudobná revolúcia-maxximum muziky,myslím že je jasné že z Okey bude Europa 2 a zrejme sa začnú hrať aj iné štýly ako pop-rock...
Teda by to mohlo znamenať že tých hodín bude viac, a celý týždeň budeme počúvať Okey v režime samohrajky...
Teraz pred desiatou hrali Europe - The Final Countdown a som sa pusmial, že bola by sranda, keby teraz skončili.
Ale potom prišla upútavka, že 12.12 o 12:12 "ma" čaká hudobná revolúcia a maximum dobrej hudby (alebo také dačo).
(Na výročie Rádia Best :) )
tak dobre, asi máš pravdu. :-) Ak si to tam teda videl.
Bolo to Unique II, lebo to mali napísané na webe :)
Síce som nepočúval, no podľa mňa to bolo Blue Lagoon - Break My Stride :-) Totižto toto presne zvykne hrávať Expres.
Fúha, na Okey dávajú tanečnú vec - Break My Stride od Unique II.
nemá tu niekto infošku o tom či bude evropa2 alebo bude to neaký slabý slovenský odvar??
To je uz podla mna zbytocne, taku rychlost by mi aj tak komp nestihol spracovat :) Tych 10Mbps bohato postacuje :)
inak mne Okey vyhovuje celkom - je ine ako ostatne celoplosky a vyplna medzery spolu s vivou napriklad - evropu 2 neviem ci by som prijal
nj :D inac som pocul ze o2 planuje poskytovat za cca 1200CZK/mesiac symetricku linku 100Mbps (12.5MBps)..
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň