Diskusia k téme Aký program ti v rádiu chýba?
mne nechyba nic, lebo ved staci si pozriet roster radia MAX a tam je jednoducho relacia pre kazdeho!
chyba mi vo Vive "POCUVAJ SVET POCUVAJ VIVU" !!!! alebo nejaka ina cestovatelska show
a ten isper za 500 moze ist na p2p alebo potrebujem premium? lebo to mi z tej ich stranky je dost nejasne, teda mne osobne je to jedno ale frajerka ma robur a z toho mi je zle, ja mam doma chello. aj teraz pisem od nej a uz len to trhle proxy mi vadi....
ja som mal odjakziva Isper za 500 a celkom to slape,az na ten ich domaci hub,ktory je pomaly ako slimak.
Tak jednoznacne Virsikova 25-ka (Horeháj)....Ci chceme alebo nie urcite mi da kopec ludi za pravdu ze na tom vyrastla nie jedna generacia!!!
a este jedna vec, ty si mal telecom predtym ze?
FUNRADIO: fun fatal, fun mastermix, kokoriko, stary telefun, fun top fuj, hydepark, music files, hotline
R.NITRA/HVIEZDA FM: tancuj-tancuj, netopier klub, 90+
KOLIBA/OKEY: okey eska, nedelne onee,
ty, pocuj, v praxi ti ako rychlo ide isper?
Radio NITRA/HVIEZDA FM - Netopier klub, Technotime/Studio Tresk
Forte - Forte party show
Naj - Pyzamova show
DCA - Dance express, piatkovy a sobotny nocny hudobny mix
RockFM - Nocny prud v sobotu s Dusanom Marusakom
Radio Family - Family TOP 40
snad vsetko co som mal na srdci :)
Neviem ci Fero Maron konkretne,ale viem ze Martin Nikodym to s dajakym typkom moderoval a ze este aj Arieli im tam vzdy zvykaval ako technik asistovat a blbinky s nimi vyrabat.A cele o tom dokonca aj knihu z rovnakym nazvom,po ukonceni tejto relacie vydali.
za kazdou vetou zelam vela vykricnikov!!!!!! lebo to dodava nazoru naliehavost!!!!!!! vazne!!!!!!!!!
Naše s G3 s Vratkom a taktiež sobotnajší Weget!
To robil Nikodym s Ferom Maronom,nie?
...mne Nase s G3 a Weget...!!! Na radiu G3!
ROCK FM, KOLIBA - twenty five
KOLIBA - Mravenisko
FUN RADIO - Coca cola Live, Kokorico, Hot Line
FUNRADIO: HYDE PARK,PLAYBOY,
KOLIBA: MRAZENIE,MAGATICKÝ EROZÍN,ZLATÁ ŽILA
ROCK FM: ROCK FM 25
TWIST: nedeľné debaty,NOĆNÝ BAR
Mne chýbajú programy čo boli na rádiu NAJ-Pyžamová šou,NAJ 25,NAJ paráda,Rockovník...to bolo!!!!!!!
byvala relacia z b1-tky - relacia s electronic hudbou, fun radio - ke-fun, radio G3 - piatkove vecerne vysielanie - kazdy tyzden ina tema a diskusia....
vecerne utorky na Funradiu,t.j. program Ready steady go! Boa to bola ale riadna pecka :))
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň