Diskusia k téme Barbora Rakovská
mislel som ze bude viac pozitivnej reakcie nanu ako tej zlej
Ono nauci sa moze baba vsetko (aj opice sa naucia ked ich cvicia v cirkuse), ale to malo nastat este pred spustenim a hlavne trosku divne, ze ucia ludi pracovat so slovom cesi-co vedia o slovencine? Mne u nej chyba jedna zakladna vec-prijemny sexy hlas, ktory zaujme ked otvori usta, toto upistane neprijemne mi nepasuje do radia.
Ty si zakladal túto tému, tak prečo zrazu chceš aby sa tu o Barbore nepísalo? Nemal si zakladať túto tému a nebolo by až toľko reakcií
kazdy kto ma sudnost tak musi uznat ze na pracu moderatorky sa nehodi..ci uz v tv, alebo v radiu...v tom druhom pripade uz vobec nie...ale zrejme budes nejaky jej rodinny prislusnik pripadne kamarat, resp. kamaratka s muzskym nickom...takze asi bude zbytocne tu s tebou na tuto temu diskutovat..proste je zla...a kazde zdrave ucho to pocuje
uz jej dajte pokoj je to dobra moderatorka a bude mat uspech podla mna urci te vela ludi ktorim sa paci aj ako moderatorka.
Tam aspon aspon cítiť,že robila už v rádiu a určite je to počúvateľnejšie podľa mna ako včera Barbora.
Barborka venuj sa radšej ja neviem modelingu či niečomu inému,myslím si,že určite dobrá v iných vecuiach,n ale práca v rádiu to určite neni!
také ako barbora vám nájdem v bratislave aj tucet, len vyjdem do ulíc a hned na ne natrafím. prosím vássss...... aká výnimočná. a napíšte mi že zavidim a som zakomplexovani, deti
http://www.youtube.com/watch?v=EyQrZtyUNuU
precitajte si komentare :D
zbytocna tema to urcite nie je pretoze barbora rakovska a media ci televizia markiza alebo europa 2 to znamena ze to nie je v rozpore s pravidlami diskusie na https://www.radia.sk
podla mna nie je to dobra moderatorka.to je moj nazor
A je to tu...ktosi pisal,ze tu ta diskusia bude a uz je tu...no toto...nie je to zbytocna tema?
ja som zase rad ked ju pocujem je fajn.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň