Diskusia k téme Jaké rádio byste uvítali na Slovensku
ako rucne ved to tam zadam nie ale presny link nemas nieco predsa vymyslime alebo mi posli ma e-mail ako to vyzera ked si to generoval
No, link na program by nebyl problém najít. Problém je, že si nepamatuju, kde jsou ty SRTM soubory. Navíc, budeš tam mít už ode mě přidaný i téměř všechny české vysílače a některé Slovenské. Ony se totiž musí zadat všechny vysílače ručně. Jejich databázi jsem nikde nenašel
dobre dakujem a priamy link na stiahnutie my nedas ja mam casu
Jestli chceš, kompletně ti to dám do RAR souboru a hodim ti to někam na net i s těmi mapami
len by ti tu 93,9 MHz museli schvalit staty do ktorych by presahovala
Stáhnout se to samozřejmě dá. Jen chvíli trvá, než se postahují mapové podklady. Já ti na net hodim mapu, jak vypadá pokrytí z Dubníku na 100 kW, 20 kW a z Makovice 20 kW ;)
Ano, ano. 96,6 a 96,9 jsem si všiml také ;) Proto jsem taky zvolil 93,9.
icq nemam a inac sa to neda alebo odniekial stiahnut priamo do mojho notebooka
ten rozdiel 0,2 v presove je malo 0,3 MHz bude dost pretoze kralova hola je 96,9 MHz 30,00 kW H a dubnik je 96,6 MHz 100,00 kW H a to je tiez rozdiel 0,3 MHz
Není to na žádné stránce. To je přímo program do PC. Jestli máš ICQ, můžeme se pobavit tam ;) To moje je 222960497
na akej stranke je ta simulacia mozem si to vyskusat aj ja
No, já doufám, že ta 94 MHz neprojde právě kvůli Králově Hol'e.
ta 94,0 MHz presov by sa dala prekoordinovat
Ale 100 kW se mi zdá zbytečně moc. Vždyť na pokrytí by určitě stačilo 20 kW. Aspoň podle simulací v programu Radiomobile. Jinak, pokud bych tento kmitočet získal, určitě by nejel z Dubníka, nýbrž z Makovice ;)
a navyse v presove by to bola kolizia s 94,2 MHz kralova hola 30,00 kW H
Ano, omlouvám se. Satu Mare je ve V polarizaci. To by to vyřešilo. Pokud si nevadí Jaroslav 87.8 a 87.7, tak je to OK. Největší problém vidím v tom Novym Saczu. Je to sice o 0,1 MHz ale pořád je to málo, chtělo by to aspoň o 0.2 MHz. Ovšem, jinak je ten kmitočet naprosto čistý a krásný. Taky jsem o něj chtěl žádat hned, jakmile by bylo rozhodnuto, že začneme na Slovensku vysílat. Ale je tu problém. Na ITU je notifikace na 94 MHz / 0,5 kW v Prešově. Nechápu, jak tohle někdo může udělat. To může udělat jedině debil. (pardon)
a 94,0 MHz satu mare je iba 0,4 kW V to znamena ze rozdiel je aj v polarizacii
nowy sacz je iba 0,5 kW a este o 0,1 MHz nizsie jaroslaw je daleko to je iba 0,3 kW a este o 0,1 MHz nizsie v jaroslawe je este aj frekvencia 87,8 MHz a nerusi sa s 87,7 MHz nevidim problem ani v 100 kW H 93,9 MHz z dubnika
nie expresu ale expres netu zaujimave ze tato frekvencia nieje nikde v zoznamoch na som na nu prisiel len tak ked som si preberal teoreticke volne frekvencie na vychodnom slovensku
Dobrý. Tak to jsem rád, že ti to helplo. Zkus prohledat slovenský internet přes názvy těch produktů. Když je to v ČR, nevidím důvod, proč by to nebylo i na Slovensku ;)
No, to máš pravdu. Největší sranda bude západ. Jak jsem říkal, hodně by toho pokryla 92,4 z Nitry s 1 kW, no bohužel, zhatilo to Radio One s dementním 200W vysílačíkem pro Levice na 92,3. Nejhorší je to, že buď je tam Vídeň, nebo je tam Budapešť nebo se tam cpe náš Kojál.
Podle mě by mohla být taky. 100kW asi ne, protože by se to teoreticky mohlo rušit až s Rumunskem a s Polským Nowym Saczem nebo Jaroslawem. Ale takových 20kW - 50kW by naprosto stačilo. Ani by to nemuselo být z Dubníku, protože Towercom je určitě drahý, ale stačilo by od Expresu z Makovice.
Jinak, taky jsem si toho kmitočtu všiml a plánoval jsem ho jako hlavní kmitočet celé sítě.
Diky som si to pozrel. To prve a to tretie vyzera byt zaujimave. Ak by som sa rozhodol, mozem to aj zo Slovenska kupit. Ako kukam tak to je CZ eShop. Ak sa da tak to prve z toho linku beriem. Cena tiez celkom slusna. Idem pokukat, ci sa da aj zo Slovenska kupit. Thnx za link pomohlo to =´)
Najhorsie s frekvenciami to bude na zapade SK.Na stranke http://www.vysielace.tym.sk su vypisane nejake volne,nepridelene frekvencie,ale zapad ich tam ma svatene.Najake su v Sturove,Prievidzi,Martine,nieco vychod,Zilina...nie je toho vela.Mimochodom vie niekto poradit nejaku www,kde najdem prehlad volnych frekvencii pre celu SK? Matej dufam,ze sa ti podari priniest na Slovensko nieco ine,co tu samozrejme chyba.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň