Diskusia k téme Vianoce v rádiách
Nejde o to že koľko počúvam, ale o to, akým spôsobom. Nepočúvam ho spôsobom že som na ňom nalepený. Ale vysielanie rádia mi pomáha pri rôznych činnostiach v práci, doma a tak a pri tom mi Expres úplne vyhovuje. Nijakým spôsobom neruší, ponúka hudbu pri ktorej čas lepšie beží a pomedzi hudbu a pomedzi hudbu vstupy ktoré zaujmú, veď o tom by vlastne malo byť rádio. Ale aby sme boli pri téme, Expres bol na Vianoce fajn, ale spoločnosť robili aj koledy, ktoré z rádia neboli
Ja nikdy nepocuvam radio expres len si tu honim svoje ego
Len tak otázka mimo túto tému. Ty koľko vydržiš počuvať Expres denne, a koľko hodín denne počúvaš rádio?
Keď si mi už veľmi chcel ukradnúť moje meno a pritom rozprávať že som ho Tebe ukradol ja, tak aby Ti ostatní verili, urobil si dosť veľkú chybu, ja, teda ten pravý, používam diakritiku, toto si si zabudol všimnúť. Takže tému o tom že kto komu kradol nick by sme mohli vari uzavrieť, čo Ty na to? Poďme radšej počúvať Expres, aj dnes ide z neho pohoda
pocuval som funko vcera a iba som si tak zaspominal na vianocne kokoriko pripadne kaprokolu a vianocnicek... v teme o nedovolenom prevode vlastníka radia jazz pri teme 90ych rokov niekto pisal o ceskych radiach kde stale funguje princip vysielania z pred dvadsiatich rokov a je uspesny. skoda ze take nemame aj u nas :-) ale funko holt stale najviac vyhovuje.
Veľmi som rádiá nepočúval, ale Expres a myslím že aj Funko má tradíciu, že o 16:00 končí moderované vysielanie a hrá iba hudba akurát vhodná na vytváranie tej správnej atmosféry. Takže nie len Košice toto robili
Vianočný špeciál v Rádiu Košice bolo asi to najlepšie, čo ponúkal éter na východe. Hlavne to hudobné pásmo k štedrovečernému stolu až do neskorých hodín. Veľmi vhodne vybraná a nastavená hudobná atmosféra. Skrátka niečo, čo presne k nálade takéhoto večera patrí.
Na eFeMku nielen hudba iná oko inde po celý rok, oni ešte aj ten vianočný program a vianočné pesničky majú také, že to vôbec neotravuje. Veď kde možno počuť krásne a neotrepané vianočné pesničky od Sufjana Stevensa, Smashing Pumpkings, Rjúičiho Sakamota, Simple Minds a pod. namiesto príšerných odrhovačiek ako All I Want for Christmas is You od Mariah Carey?
https://fm.rtvs.sk/rubriky/podujatia_fm/212911/via…
Počul som, ale popravde som to bral len ako upútavku na ranné vysielanie. A ono z toho bolo 14 hodín :-)
Ale mohli viac obohatiť playlist a la Expres alebo Fun, lebo v podstate všetky skladby vystriedali za cca 2 hodiny
Expres taktiež dnes ma 100% playlist s vianočnými hitmi.
Momentálne 100% vianočný playlist bez reklamy. Top!
Myslíte si, že tento trápny rozhovor prináša zdravú vianočnú atmosféru
Z celoplošných dnes hrajú len vianočnú hudbu Expres, Fun a na moje milé prekvapenie aj Jemné.
Ktoré rádio vám teraz navodzuje vianočnú atmosféru? Mne SRO 1
STÁVKA: Ak bude mať stránka JUNIOR A MARCEL na Facebooku do 31.12.2009 do 15:00 hod. viac ako 5 000 fanúšikov, tak Junior, Marcel a Milan Lieskovský prídu k jednému z Vás preoblečení za troch kráľov....tak sa teda množte :-)
Najlepsie boli pre mna na radiu FM. Koncerty, fakt skvela hudba a to co tiez nemala konkurencia, boli kratke povodne rozpravky pocas stedreho dna kazdu hodinu. Skvely napad. Po A+S som zostal cely den na FM.
presne tak ja by som sa doma tiez nudil hlavne 25. decembra a 26. decembra
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň