Diskusia k téme Šťastné a veselé Vianoce
Pohodové sviatky všetkým návštevníkom a redakcii :)
Je jedno či budú expresné alebo funtastické, len nech sú pohodové
Aj ja prajem redakcii i všetkým čitateľom webu radia.sk príjemné prežitie Vianočných sviatkov a PF 2016. :)
Prajem redakcii všetkým diskutujúcim Šťastné a Veselé Vianoce a príjemné prežitie Vianočných sviatkov :-) :-)
Prajem všetkým Šťastné a Veselé Vianoce a príjemné prežitie Vianočných sviatkov :-) :-)
Pekny a neruseny prijem praje dxsi zo Skalice
nech mame kazdy den vrstvu Es nad sebou ;-)
ako obvykle, ten najcistejsi prijem :)
Pekne vianocne sviatky vsetkym radiovym maniakom a vela noviniek v eteri po cely rok 2015 praje Mino
Všetkým prajem príjemné sviatky a úspešný rok 2015 :)
Požehnané, pokojné a radostné Vianoce a v novom roku veľa pozitívnych mediálnych správ redakcii i diskutérom :-)
Pripájam sa, všetkým želám krásne Vianoce. Oddýchnite si, buďte s rodinou a samozrejme sa poriadne najedzte :D
Prajem vela stastia a zdravia, uspechov, peniazkov, co najmenej ruseneho prijmu a bohateho Jeziska vsetkym citatelom, prispievatelom a redakcii radia.sk :-)
Prajem všetkým šťastné a veselé Vianoce a PF 2014. :-)
Připojuji se s přáním Šťasných a veselých Vánoc všem čitatelům radia.sk a přeji klidný a ničím nerušený rozhlasový příjem.
towercom to dojebabral... :) a ja pozdravujem vsetky s ktorymi sa tu pravidelne stretavam ;) ale neprajem vam ziadne klise-sprostosti.. jednoducho si uzite volno a rodinne stretavky pohodu pripadne darceky :) uspesny start do noveho roku ;)
pripajam sa tiez a dakujem hlavne nickom x PALO . * Pe3k Peto7 kull niker MAJAK centerweb a petrovi z banskej bystrice ktory som mnou konzultovali moje a spolocne technicke problemy vesele vianoce a stastny novy rok 2010 aby sme bez problemov presli na dvb-t ale s towercomom asi tazko a pre centerweb boldog karacsony es boldog uj evet 2010
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň