Diskusia k téme Vyhrajte 1 milión korún od Fun rádia
recepcia@funradio.sk
Ak napíšeš a požiadaš o reklamné predmety, možno Ti niečo pošlú...Mne poslali :)
To je o náhode, nie o vernosti. Ale inak chápem tvoje rozhorčenie. Skús napísať Miňovi nech ti ako útechu vernému poslucháčovi pošľe tričko a šiltovku s logom FUN rádia a potom mi daj vedieť ako to dopadlo.
Pekné, že si veríš:) To treba keď sa človek zapája do súťaže. Možno je tá tvoja výherná, možno nie. Šanca je jedna ju x-tisíc:) Navyše ďalšie sms určite chodia deň čo deň.
uz nemusite posielat sms-ky do sutaze o milion, dnes som poslal vyhernu sms-ku takze som buduci VITAZ :-))))
a cez narodky vylosuju toho stastlivca.snad to nebude nejaky typek co Funko pocuva len nahodou.Vzdy ma vytaca ked je nejaka sutaz a dovola sa typek ktory pocuva radio len nedavno a vyhra.Ja co pocuvam Funko od 1993 som na take veci alergicky.Akurat hraju PPE super,to mozem :)))
Treba počúvať FUN, to je základ :)
Párkrát do dňa (napr. ráno) povedia heslo, ty to heslo pošleš formou sms spolu s menom atď a potom už len čakáš na 10.júl, či si nevyhral.
Aspoň ja som to tak pochopil ;-)
Az na to, ze tato tema nie je o veceri:)
ten milion by sa mi hodil...radsej ako vecera...vecer nejedavam..:-)))
No, ale aj taký týždenník MARKÍZA robí niečo podobné. Večera so nejakou celebritou, najedia, pokecajú, navzájom sa obdarujú a užijú si príjemný večer, nafotia a uverejnia. Ako nápad na fajn večer to nie je až také zlé, a ja proti moderátorom na rozdiel od ostatných nemám nič. Robia len to čo majú v predpisoch.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň