Diskusia k téme Naj moderátor rádia Twist
Ak by sa ti chcelo pokecat o Branovi,napis mail..ja by som si na nho este velmi rada zaspominala..Ved si pisal,ze si toho isteho nazoru...ved spomienky su nezmazatelne......Tak zatim...Asi pred dvoma tyzdnami sa mi snival velmi smutny sen.......
Veru. Brano Dvonc bol velmi prijemny:)
Ale velmi mi sedi aj Jan Meciar, zacinal Spektrom a Zurnalom a ked som ho pocul ako moderatora rannej relacie na Twiste, velmi tam sedel. Velmi sa mi pacil a Gigi (Gregor Mares) a Zuzana Cizinska, Vlado Vostinar.......
Spravy a Jana Zvalova jednoznacne, ale pacila sa mi aj Maria Skarohlidova.
Hej Zuzka, ja mam tiez jeho cislo ale nie v telefone ale v pamati.... jednoducho to nejde len tak vymazat...
volal ma "stara" :) a ja jeho "stary":) - a vzdy sme sa na tom poriadne pobavili. Napriek tomu, ze sme sa nikdy nevideli(nestretli), komunikovali sme spolu vyse 8rokov. Iba tak, bezcielne, so smiechom, v dobre aj v zle dni. Na take veci sa urcite nezabuda. Cislo mam stale v telefone a pravidelne sa pri nom zastavim a premyslam... Chyba mi...
Pripajam sa k tvojmu nazoru, aj pre mna bol Brano Dvonc najlepsi moderator a jeho humor mi maximalne sedel...
Branko,nikdy na teba nezabudnem....Velmi mi chybas...Ty si bol jeden z najlepsich moderatorov ,tvoj hlas a humor uz nikdy nenahradi ziadny moderator....:( Odpocivaj v pokoji..
janka zvalova je uzanma pedagogicka a taka ista skvela redaktorka
Najlepsi muz na tomto svete, ktory miloval svoju pracu, bol tym najlepsim moderatorom a DJ-om, nech zem je mu lahka, bude vzdy v nasich srdiach milovany...
Nekonecne je neviditelne. Nekonecne ostanes v mojej mysli brasko moj.
Branko bol si najlepší! Moderátor aj kamarát. Navždy ostaneš v mojom ubolenom srdci. Veľmi veľmi mi chýbaš!
Cest jeho pamiatke
Teraz z Vivy mám najradšej Dana Kováča, Mira Čierfa, Dada Naďa aj Jakubíková je dobrá. Škoda, že tam už nie je Gesker, Vivu nepočúvam často, ale som dlho nepočula ani Nora Mesároša alebo Katku Kurečkovú.ô
Aj pre mna je najlepsi moderator Brano Dvonc, no problem je ten, ze uz som ho davno nepocul... Respektive, on uz vo Vive zrejme nepracuje... :(
Ten najlepsi a najvtipnejsi moderator je pre mna Brano Dvonc...No ,co uz...Kto na to ma ,ten na to ma...Len tak dalej...
OK, "banda" pouzivajte dalej tento "platok" TOP moderátor/ka Rádia TWIST. Nejako som to nazvat musel, nic lepsie ma v rychlosti nenapadlo, do konca marca snad vydrzime.
to si mohol urobit z domu alebo z nejakej kaviarne a nie z Twistu
Pozeram, ze aj uroven osadenstva Twistu nejak upada :-) Nie je to nahodou tym, ze su tam aj byvali expresaci a kiksaci? :-)
zalezi v akom pripade:
vtacia chripka = ftacia chripka
bratislavsky = bratislauvsky a nie bratislafsky
ked sme pri teme naj moderator twistu tak zo spravarov urcite jana zvalova. intercooler.
milannco, "v" sa predsa spodobuje na "f".
jo "Karle" Dada je baba aj do voza aj do koca, da sa s nou pri kave rozpravat o kde com a nepozera na teba tym stylom "oooooooooooooo" a vie sa bavit.
andrej wallner je v poho.. akurat malo vstupuje do eteru a počuť je jeho bratislavský prízvuk. napríklad namiesto v dosť často počuť f. (napr. bratislaFským prístavným mostom neprejdete)... inak ok.
z večerných moderátorov je ale podľa mňa najlepšia dada darina zamborová. baba do pohody.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň