Diskusia k téme Naj moderátor rádia Twist
ano, dnes davam hlas Braňovi, večerný blok bol skvelý !
Jasne......., Brana by sme mali z krku. Mrzi ma, ze z Twistu odisiel Vinco Stofanik. Niekedy sa k TA3 nedostanem, pretoze foter robi z "bedni" kalejdoskop.
Tak, lebo Brana si pamatam uz niekolko rokov este z cias radia Forte. Nie je nudny. Prinasa do eteru to, co ini moderatori nevedia, zabavu... Ma humor, ktory mne osobne sedi... Asi preto. A ked aj nemoderuje prave nieco vtipne, tak jeho styl moderovania je zase iny, ako ostatni...
Palo, preco prave Brano ? Nevadi mi, ale oznamovat do eteru s usmevom na perach, ze chlapec vypadol v niekolko kilometrovej vyske z lietadla sa nezlucuje s jednoznacnostou. Jasne kazdy mame svojich, Dada, Andy, Dano, Marek a par ludi zo spravodajstva to su moji. Keby som mal radio urcite by som sa o nich snazil.
teraz uz len 3+1 - Andrej Wallner, Dano Kovac, Miro Ciech + Dada, konecne sa vratila z druhej strany planety. Eva zdrhla na druhu stranu a Vinco myslim, ze do TA3. baterkove hlasy do toho dufam nikto nebude pocitat, ze pocujem, ako rozmysla co ma povedat, ale ma spravne pozadie tam sa na moderatorku uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurcite hodi!
hmm mat v twiste vlastnu relaciu je stale lepsie ako prispievat agenture 30 sekundovym monologom...
millanco, preco si myslis, ze posun z potapajuceho twistu do ctk je krok spat? nemyslis, ze krokom spat by bolo zostat...?
Včera sa nám vo vysielaní objavila (14°°-18°°) ex moderátorka Novín STV Andrea Stoklasová. Máme tam už aj Danku Špankovú.
Už čakám, kedy sa ozve Aneta Parišková alebo Zuzana Hajdu :-))))).
To bola, lepsie ak Stefankova - Buno. Janette je lepsia "sólo" :-)
Alebo Sabo a Mečiar spolu v rannom vysielaní, to bola dvojka...
Juraj Sabo bol fakt cool vo vysielaní. Najmä mi veteráni si pamätáme reláciu Heuréka, kde sa striedal práve s Johnym Mečiarom a technik tam bola Danka Šmitáková. To je už ale tak dááááávno. Potom ešte relácia Okno do jazyka, to bolo origoš. Ešte Focus, ktorý mala Suzan Golianová by som spomenul, tá je myslím v ČTK, čo by som povedal, že v kariére moderátora/redaktora je dosť krok vzad.
Fero M. je najskôr exFun a teraz už aj exTwist.
No comment. Viem iba, ze tam je exTwist jeden sikovny clovek na kreativu a copywriter Juraj S. a technik najvyssi - Frantisek M. :) (Pozdravujem)
A co taka evolucia 101, 8 - 107, 6 v prípade Márie Škarohlídovej???
Mimochodom, je nejaký extwist pozitiv technik aj v shitprese? ehm, vlastne v exprese. :-))))
Ale ved Jano je doma. :) Tomu sa vravi evolucia. 101,8 -> 89,3.
Johny Mečiar - tak to bola skutočne kvalita. Mal skvelý hlas a jeho vysielanie - či už najprv Žurnály, alebo Twist s Jánom Mečiarom neboli nikdy nudné. Škoda, že nám ho to zlé _FM zobralo. :-( Janooo vráť sa domov. :-)))
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň